Μαρίνα Πατούλη: «Ο άνδρας μου είναι ακριβοδίκαιος, δεν νιώθω πικρία» - Τον εξυψώνει ως σύζυγο (Βίντεο)

«Βρήκα πόρτες κλειστές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρίνας Πατούλη για τον Δήμο Αμαρουσίου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις ιδίως στο εσωτερικό της Ν.Δ..

Ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, για να μην απωλέσει το «γαλάζιο» χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής, με ανακοίνωσή του τάχθηκε υπέρ του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του υποψηφίου που χαίρει της στήριξης της Ν.Δ. στον Δήμο Αμαρουσίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#celebratelife #husbantwifetime #specialmoments #london

A post shared by Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) on

 

Η Μαρίνα Πατούλη, με σημερινές (24/12) δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι ο σύζυγός της ήταν αρνητικός στην υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμαρουσίου, παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει πικρία μεταξύ τους, όπως είπε.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο συζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη. Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω» ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Η υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου σημείωσε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ