Σπάνιες φώτο: Βασιλιάς Κωνσταντίνος & Άννα Μαρία ντυμένη Αμαλία - Με τον Κάρολο της Αγγλίας πριν από 40 χρόνια

Υπέροχα στιγμιότυπα

Μία σειρά από  υπέροχες φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram το Royal House of Greece. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγος του Άννα -Μαρία σε σπάνια στιγμιότυπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Corfu 1966, the Greek Royal Family, King Constantine and Queen Anne Marie with Crown Princess Alexia. In the back Princess Irene , always discretely present besides her siblings, first King Constantine in Greece , later Queen Sofia , in Spain. #greekroyalty #greekroyals #greekroyalfamily #royalfamilyofgreece #kingconstantine #kingconstantineii #queenannemarie #queenannemarieofgreece #royalgreece #princessalexiaofgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal House of Greece (@royalhouseofgreece) στις

Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα - Μαρία, παντρεύτηκαν το Σεπτέμβρη του 1964 και θεωρούνται ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια όλων των εποχών. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 1959. Ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 24 ετών και είχε διαδεχθεί στον ελληνικό θρόνο τον πατέρα του Παύλο, που είχε πεθάνει στις 6 Μαρτίου 1964.

Η Άννα-Μαρία μόλις είχε συμπληρώσει τα 18 της χρόνια και ήταν η τριτότοκη κόρη του βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκου του 9ου και της βασίλισσας Ίνγκριντ.

Στις φωτογραφίες τους βλέπουμε σε ένα ρομαντικό ραντεβού στη Ρώμη, με τον πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας στα γενέθλια του, 48 χρόνια πριν και στην Κέρκυρα το 1966 όπου η Άννα- Μαρία , ντυμένη Αμαλία, κρατάει στην αγκαλιά της την πριγκίπισσα Αλεξία και ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος χαιρετάει το πλήθος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ