Βίντεο: Η στιγμή που ο οδηγός κοιμάται στο τιμόνι τρακάρει, εκτοξεύεται στα 6 μέτρα - Τρομακτικό τροχαίο και θαύμα

Η σοκαριστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Από θαύμα σώθηκε ένας 44χρονος οδηγός στη Σλοβακία όταν το αυτοκίνητό του εκτοξεύθηκε στον αέρα αφού χτύπησε σε κράσπεδο επειδή ο ίδιος κοιμήθηκε στο τιμόνι.

Ο οδηγός της BMW φέρεται να  κοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα πριν την είσοδο ενός τούνελ στην βορειοανατολική Σλοβακία, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου, αυτό να πέσει πάνω στο διάζωμα με τρομακτική ταχύτητα, να εκτοξευτεί στον αέρα σε ύψος 6 μέτρων, να πέσει πάνω στην πάνω μέρος της εισόδου του τούνελ και να καταλήξει ξανά στο οδόστρωμα. 

Η σοκαριστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου. Οι φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστη το ΙΧ δείχνουν την ένταση της σύγκρουσης αλλά και το πόσο τυχερός ήταν ο 44χρονος οδηγός ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό παρά μόνο κάποιες μελανιές.

Πριν το ατύχημα ο 44χρονος είχε υποβληθεί σε  αλκοτέστ που ήταν ήταν αρνητικό, όπως ανακοίνωσε η σλοβακική αστυνομία και εικάζεται ότι ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι για κάποια δευτερόλεπτα, τα οποία όμως ήταν αρκετά για να προκαλέσουν αυτό το σοκαριστικό τροχαίο όπως αναφέρει η Daily Mail

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ