Άνοιξε την καρδιά της η Μαίρη Λίντα : Η πρώτη φωτογραφία από το γηροκομείο (φωτό)

«Και ποια είμαι εγώ για να μην έρθω στο Γηροκομείο;» είπε στον Πέτρο Κουσουλό για την εκπομπή "Top Story"
"

"Όχι μόνο πριγκίπισσα του Ελληνικού πενταγράμμου αλλά και σπουδαίος άνθρωπος", έτσι χαρακτηρίζει ο  Πέτρος Κουσουλός, την Μαίρη Λίντα. Ο δημοσιογράφος συνάντησε την μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμου μέσα στο γηροκομείο στο οποίο βρίσκεται για να της κάνει μία συνέντευξη για το Open Tv.

Η Μαίρη Λίντα άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Top Story» και μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό για την φιλοξενία της στο Γηροκομείο Αθηνών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι της ηλικίας της χρειάζονται φροντίδα, αφού ποτέ δεν ξέρουν πότε θα πέσουν, πότε θα χρειαστούν τα φάρμακά τους και πότε θα γεράσουν.

Στη διάρκεια της παραμονής της στο γηροκομείο την Μαίρη Λίντα έχουν επισκεφτεί πολλοί καλλιτέχνες όπως η Χαρούλα Αλεξίου . Η Μαίρη Λίντα δεν παρέλειψε στην συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό να αναφερθεί σε αυτούς και να τους ευχαριστήσει.

Επίσης με συγκίνηση αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου: "Όσο αγάπησα εγώ τον κόσμο, τόσο με αγάπησε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ", είπε

 

H γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών μετά από ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Αυτός ήταν και ο λόγος που η κόρη της αναγκάστηκε να την μεταφέρει στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας, όπου και θα μείνει για ένα διάστημα.

Ο Πέτρος Κουσουλός σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Μαίρη Λίντα μέσα στο γηροκομείο. Στην λεζάντα έγραψε:

"Όχι μόνο πριγκίπισσα του Ελληνικού πενταγράμμου αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. Τα μηνύματα που εισέπραξα πολύ σημαντικά. «Και ποια είμαι εγώ για να μην έρθω στο Γηροκομείο;» μου είπε μεταξύ άλλων! Μαιρη Λιντα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες! Περισσότερα στις 17.45 Top Story OPEN - Το Ανοιχτό Κανάλι"

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ