Χριστουγεννιάτικο δείπνο αγάπης για τη στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» - Φώτο

Ένα Χριστουγεννιάτικο Δείπνο αγάπης για την στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την συμμετοχή του αγαπημένου καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, διοργάνωσαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton.
 

Για ακόμα μια χρονιά, την ίδια ημερομηνία όπως και πέρυσι, η νέα γενιά στήριξε έμπρακτα το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και της Προέδρου του κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, καθώς η φετινή εκδήλωση διοργανώθηκε για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και την αγορά υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για να λειτουργήσει η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας.  

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Καραβάτου

Επικεφαλής της οργάνωσης της εκδήλωσης, στην οποία έδωσε δυναμικό «παρών» η νέα γενιά, ήταν οι φοιτητές Παντελής Καλογεράκος, Αμαλία Κούστα και Γιώργος Μωραϊτάκης, οι οποίοι, στην έναρξη της βραδιάς παρέδωσαν συμβολικά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια καρδιά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά της είπαν, «συμβολίζει την καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ που εδώ και 28 χρόνια, με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη χτυπά δυνατά για τα παιδιά με καρκίνο».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επί σκηνής


Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά για την πολύτιμη στήριξή τους, όσο και όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη τους στα παιδιά.  

Μελίνα Μακρή
 

«Το Πνεύμα των Χριστουγέννων σημαίνει αγάπη, αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινωνική προσφορά, σημαίνει ελπίδα. Αυτές οι αξίες είναι διάχυτες σε αυτή την αίθουσα απόψε, όπως και σε ολόκληρο το  έργο μας στο πλευρό των παιδιών και των συνανθρώπων μας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενθουσίασε το κοινό
 

Η σκέψη μας βρίσκεται διαρκώς κοντά τους καθώς μάχονται για τη ζωή τους, για τις οικογένειές τους, για την αξιοπρέπειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Γρηγόρης Κανόνης, Κλαίρη Τσαβλίρη - Κανόνη
 

Κατά την διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν ενημερωτικά βίντεο για την δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και η νέα καμπάνια του Συλλόγου, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο, με την συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του αθλητισμού και συγκεκριμένα των Γιάννη Αντετοκούμπο, Λευτέρη Πετρούνια, Άννας Κορακάκη, Νίκου Κακλαμανάκη, Μαρίας Σάκκαρη και Σοφίας Μπεκατώρου.

Η Σοφία Κούστα με τις κόρες της

Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέττα

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους που δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν στον ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του δημοφιλούς ερμηνευτή. Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγούδησε και η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, στηρίζοντας και εκείνη την «ΕΛΠΙΔΑ».

Μελίνα Δασκαλάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Μανώλης Παπασάββας, Δημήτρης Θάνος

Τζωρτζίνα Έλληνα, Ντίνα Πριτσιβέλη, Αλίνα Μινέττα, Ντόρα Δημοπούλου


Ντόρα Δημοπούλου, Δημήτρος Θάνος, Μανώλης Παπασάββας, Αφροδίτη Πλακιωτάκη

Μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Bernhard Schulte Shipmanagement, Mystras Grand Palace Resort & Spa, Jaguar Land Rover και Alumil.  Τους ευχαριστούμε θερμά.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έλενα Λυμπέρη

Αιτερίνη Μεταξωτού, Ελένη Σαμαρά, Μπέκυ Στραβελάκη

 Ευχαριστούμε, ακόμα, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, για την προσφορά των νερών και αναψυκτικών, το Οινοποιείο ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ & Κτήμα ΚΥΡ – ΓΙΑΝΝΗΣ, για την προσφορά των κρασιών και το ανθοπωλείο PETRIDIS LV για τον στολισμό της αίθουσας και την εταιρεία FRESH για την προσφορά των γλυκισμάτων.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ρίτα Μωραϊτάκη, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Richard και Eia Jackson

Τον συντονισμό της βραδιάς έκανε η παρουσιάστρια κυρία Κατερίνα Καραβάτου.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ