IKEA Όμιλος FOURLIS: Δίπλα στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Ο Ομιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ,  όπως κάθε φορά, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για παροχή βοήθειας, καλύπτοντας τις ανάγκες των υποδομών που δημιουργήθηκαν στους Δήμους για την υποστήριξη των συμπολιτών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ενώ παράλληλα  εξυπηρέτησαν τις ανάγκες δημιουργίας προσωρινού καταλύματος για τα παιδιά  του Λύρειου ορφανοτροφείου.

Επιπλέον, και με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή παροχή αρωγής σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ο Ομιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ,  αποφάσισαν να προσφέρουν προγράμματα στήριξης σε θύματα της τραγωδίας, πάντα σε συντονισμό με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Μέσα από αυτή τη δράση, στόχος ήταν να προσφερθούν όλα τα έπιπλα και ο οικιακός εξοπλισμός σε 50 νοικοκυριά που η κύρια κατοικία τους έχει υποστεί ζημιές (κόκκινη ή κίτρινη σήμανση) και  που θα επιλεγούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων.

Συγκεκριμένα δίνεται προτεραιότητα στις οικογένειες που λαμβάνουν ήδη το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις μονογονεϊκές οικογένειες και στις οικογένειες με 3 ή περισσότερα παιδιά, όπως αυτές θα μας κοινοποιηθούν από τους Δήμους. Επίσης ο Ομιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ, θα εξοπλίσουν το Λύρειο ορφανοτροφείο, μόλις ανοικοδομηθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ