Σάκης Ρουβάς: «Ο κύκλος των παιδιών έκλεισε» - Πώς βίωσε τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι (Βίντεο)

«Δεν είμαι αυστηρός πατέρας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ», κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στην οικογένειά του όσο και στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε ότι ο κύκλος των παιδιών έκλεισε, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε ότι έκλεισε ο κύκλος των παιδιών μετά το τέταρτο παιδί μας και είπαμε ότι ήταν καιρός να παντρευτούμε. Δεν άλλαξε κάτι για μας, μετά τον γάμο μας. Δεν είμαι αυστηρός ως πατέρας αλλά νομίζω ότι έτσι όπως μεγαλώνουμε τα παιδιά μας δεν χρειάζεται να γίνω αυστηρός. Θα πάω στο σχολείο μαζί με την Κάτια για να πάρουμε τους βαθμούς και να μιλήσουμε με τους δασκάλους… Τα παιδιά μας δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν δυο γονείς που κάνουν κάτι διαφορετικό. Ειδικά η Αναστασία που είναι η μεγαλύτερη, όταν βγαίναμε έξω για μια βόλτα και μας μιλούσε όλος ο κόσμος, νόμιζε ότι όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα».

Στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και πώς προστατεύθηκε η οικία του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε: « Ο αδελφός μου ήταν στο σπίτι μαζί με τον Απόλλωνα. Εγώ με την Κάτια και τα τρία παιδιά ήμασταν στην Κέρκυρα. Να σου πω την αλήθεια, εγώ πίστεψα ότι το σπίτι μας κάηκε. Ήμουν ήρεμος όμως μέσα μου. Είπα «μπροστά σε τέτοια καταστροφή δεν μπορείς να κάνει κάτι. Επέστρεψα από την Κέρκυρα, πήρα τον Απόλλωνα ξανά πίσω στο νησί κι εγώ επέστρεψα στην Αθήνα στο σπίτι μας. Είχε κινδυνεύσει το σπίτι μας ακόμη δυο φορές από πυρκαγιά και γι’ αυτό το λόγο ευτυχώς είχα εγκαταστήσει αυτόματη πυρόσβεση που έσωσε το σπίτι μας».

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στον Τάσο Τρύφωνος θα προβληθεί ολόκληρη την Κυριακή 23/12, στις 21:00, στο ΡΙΚ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ