Μπάκιγχαμ - prechristmas dinner: H Κειτ στα ροζ, η Μέγκαν με διαμάντια - μπιζέλι, μουστρούφης ο Τζορτζ,φρέσκος ο 97χρονος βασιλικός σύζυγος

Όλη η Βασιλική οικογένεια γιόρτασε μαζί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η Βασίλισσα Ελισάβετ παραθέτει επίσημο χριστουγεννιάτικο δείπνο και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώνονται στο Μπάκιγχαμ.

Χθες ήταν το prechristmas dinner και η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε πάλι στο Παλάτι με όλα τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφεται πάνω της.

Οι δύο πρωταγωνίστριες της βραδιάς ήταν η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίες βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά από τις φημολογίες για ρήξη στην σχέση τους.

Οι δύο γυναίκες ήταν εντυπωσιακές μέσα στα σύνολά τους και έδειχναν πολύ ευδιάθετες.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της Daily Mail, η Κέιτ Μίντλεντον φόρεσε μια ροζ δημιουργία της Stella McCartney του 2011 με φιόγκο στον λαιμό από σατέν.

Αντιθέτως η Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μάρκλ επέλεξε ένα σικάτο μαύρο φλοράλ φόρεμα.

Την προσοχή των φωτογράφων τράβηξε ο μικρούλης Πρίγκιπας Τζόρτζ ο οποίος όπως θα δείτε κάθεται στο αυτοκίνητο και είναι αρκετά μουστρούφης.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και τα υπόλοιπα εγγόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ, όπως η Πριγκίπισσα Ευγενία και Βεατρίκη.

Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος που τον περισσότερο χρόνο του περνάει στο Παλάτι του Ουίνσδορ, επέστρεψε για το δείπνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ