Οι δηλώσεις του διαιτητή Θανάση Τζήλου που «έφαγε» άγριο ξύλο στη Λάρισα - «Ένας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν»

Τι δήλωσε κι ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο διαιτητής της Super League, Θανάσης Τζήλος, χθες (19/12), στη Λάρισα, όταν άγνωστος ή άγνωστοι του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του.

Ο Θάνασης Τζήλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ για το γεγονός έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία.

Για την επίθεση, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την επίθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας. Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει τη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του Αθανάσιου Τζήλου και, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αναβάλλει όλα τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πήρε εξιτήριο

Εξιτήριο πήρε, σήμερα (20/12), στις 8:30, το πρωί ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος ο οποίος χθες ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους έξω από την οικία του και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σε δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σημείωσε ότι ο ασθενής παρέμεινε για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής, έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα , ενώ προγραμματίστηκε για αύριο να γίνει επανέλεγχος της κατάστασης.

Ο κ. Νάνος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον διαιτητή και δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλα φαινόμενα βίας σε μία ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα.

Τζήλος: «Ένας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν»

Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον χθεσινό ξυλοδαρμό τους.

Εντούτοις, έδωσε την πρώτη κατάθεσή του στην αστυνομία, κάνοντας λόγο για τρεις δράστες.

Όπως ανέφερε ο διαιτητής: «Ένας με κρατούσε και άλλοι δύο με χτυπούσαν με ορμή και δύναμη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ