4+1 προτάσεις για μοναδικά Χριστουγεννιάτικα δώρα στα κατοικίδια σας!

Τα Χριστούγεννα είναι μια οικογενειακή γιορτή και τα κατοικίδια μας είναι μέλη της οικογένειάς μας.

Έτσι, όπως προετοιμάζουμε τα δώρα των Χριστουγέννων για την υπόλοιπη οικογένεια, έτσι μπορούμε να σκεφτούμε, όμορφες ιδέες δώρων και για τους μικρούς με φίλους, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.

Μαξιλάρια με τη φωτογραφία του.


Θα είναι πολύ αστείο να φτιάξεις μαξιλάρια με τη φωτογραφία του κατοικίδιού σου. Από τη μια, θα του προσφέρεις κάτι μαλακό να κοιμάται πάνω, κι από την άλλη θα βλέπεις τη γλυκιά του φατσούλα παντού. Άσε που αν καταλάβει ότι είναι ο εαυτός του στο μαξιλάρι, θα πέσει πολύ γέλιο.

Ένα μπωλ με το όνομά του.


Χάρισε στο ζωάκι σου ένα μπωλ με το όνομά του πάνω. Μπορείς να του παραγγείλεις ολόκληρη τη συλλογή με πιάτα, ταΐστρες με τα δικά του αρχικά!

Καταπέλτης τροφής


Ο καταπέλτης τροφής, είναι ένα παιχνίδι που μοιάζει με πιστολάκι. Χρησιμοποιώντας τον, μπορείς να εκτοξεύεις την τροφή του λίγη-λίγη για να παίξετε. Κάθε φορά που θα εκτοξεύες ένα μπισκότο θα τρέχει με το πιάνει!

Κάστρο


Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα είδη κάστρων για κατοικίδια. Για πιο μικρόσωμα ζώα, όπως μικρά σκυλιά και γάτες μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία κάστρων που μπαίνουνε και μέσα στο σπίτι. Για πιο μεγάλα ζώα, θα χρειαστεί να αγοράσεις ένα εξωτερικού χώρου.

Θερμαινόμενο χαλάκι


Ένα πολύ χρήσιμο δώρο για το κατοικίδιό σου, είναι το να αγοράσεις ένα θερμαινόμενο χαλάκι για τα Χριστούγεννα. Το θερμαινόμενο χαλάκι μοιάζει με πατάκι, το οποίο μπαίνει στην πρίζα και ζεσταίνεται, ούτως ώστε να ξαπλώνει πάνω το κατοικίδιό σου τις κρύες μέρες. Μοιάζει κάπως με τα θερμαινόμενα υποστρώματα που βάζουμε στο κρεβάτι μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ