Μεγιστάνας άφησε να πεθάνει η 26χρονη φίλη του - Είχαν κάνει σαδομαζοχιστικό σεξ με κοκτέιλ ναρκωτικών (Φωτό)

Η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τον επιχειρηματία.

Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας κτηματομεσιτικών John Broadhurst καταδικάστηκε σε κάθειρξη τριών ετών και οκτώ μηνών για τον θάνατο της Natalie Connolly.

Το σκεπτικό της καταδίκης του επιχειρηματία ήταν το ότι «έδειξε κατάφωρη αδιαφορία απέναντι σε μια πολύ μεθυσμένη και τραυματισμένη γυναίκα».

Όλα έγιναν τον Δεκέμβριο του 2016, όταν η 26χρονη Natalie Connolly, μητέρα ενός παιδιού, έπεσε νεκρή ύστερα από κατανάλωση ναρκωτικών κι αλκοόλ κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης.

Σύμφωνα με το BBC, η άτυχη γυναίκα είχε πει σε άλλους ότι αμφότεροι ενδιαφέρονταν για το σαδομαζοχιστικό σεξ.

Ο John Broadhurst, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια λίρες, ομολόγησε στις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας επειδή άφησε την 26χρονη δίχως επιτήρηση, αλλά απαλλάχθηκε από τις εν λόγω κατηγορίες.

Στη δίκη, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε: «Νιώθει μετανιωμένος για ό,τι έγινε. Είναι μια υπόθεση παραμέλησης και απώλειας- έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο».

Άλλωστε, η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τον επιχειρηματίας αφού ανέφερε: «Ήσουν σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Ήταν εντελώς ανεύθυνο εκ μέρους σου. Άφησες μια ευάλωτη γυναίκα να αιμορραγεί».

Εντούτοις, οι οικείοι της Natalie Connolly θεωρούν πως η κοπέλα θα ήταν ζωντανή αν οι πρώτες βοήθειες είχαν κληθεί εγκαίρως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ