Τριήμερο όργιο έζησε μια παρέα ανδρών με 100 καλλονές σε μυστηριώδες νησί: Οι περιγραφές διέρρευσαν στο διαδίκτυο (Φωτό)

Γαργαλιστικές πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Μία κρουαζιέρα με αρκετό σεξ κι ακόμα περισσότερη ηδονή με την παρουσία 100 γυναικών ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω διαδικτύου.

Όπως υποστηρίζει ο Νεοϋορκέζος οδοντίατρος «Ράιαν», το πάρτι που έζησε μια παρέα ανδρών σ' ένα μυστηριώδες νησί διήρκεσε τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», οι εμπειρίες τους κατεγράφησαν σ' ένα ιδιότυπο... ημερολόγιο.

Έτσι, την πρώτη ημέρα πήγαν στο νησί με πολυτελές γιοτ κι εκεί γνώρισαν τις κοπέλες που θα τους συντρόφευαν για τις επόμενες μέρες.

«Όταν βρέθηκαν μπροστά στις καλλονές κυριολεκτικά έτρεμαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδοντίατρος. Εκείνος επέλεξε τις δύο γυναίκες που του... αναλογούσαν.

Ύστερα από ένα σύντομο πάρτι καλωσορίσματος με άφθονο αλκοόλ στο κατάστρωμα, ο Ράιαν οδήγησε τις δύο κοπέλες στην κρεβατοκάμαρά του στο εσωτερικό του σκάφους κι έκαναν σεξ.

Τη δεύτερη ημέρα, όλα άρχισαν με σεξ και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Έπειτα, περίπου τα μισά κορίτσια στο σκάφος άρχισαν να δίνουν ένα λεσβιακό σόου.

Η συνέχεια περιείχε ένα τεράστιο σεξουαλικό όργιο στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Ο «Ράιαν», όμως, δεν θυμάται και πολλές λεπτομέρειες, αφού -όπως σημείωσε- μετά το όργιο, τα ναρκωτικά του προκάλεσαν «μπλακ άουτ».

Ακολούθησε μάθημα τόπλες σάλσα και παιχνίδι γκολφ με έπαθλο στον νικητή 15 λεπτά και με τις 100 γυναίκες. Ύστερα, άλλο ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ σεξ!

Η τρίτη ημέρα περιελάμβανε μια παρτίδα στριπ τενις. Όποιος ή όποια έχανε πόντο, έβγαζε και ένα ρούχο. Σύμφωνα με τον οδοντίατρο, το highlight της ημέρας ήταν η βόλτα με τα τζετ σκι μαζί με τις ολόγυμνες καλλονές.

Εν συνεχεία, εκείνος έκανε και πάλι σεξ προτού αναχωρήσει από το νησί, σημειώνοντας: «Τα πράγματα έχουν αγριέψει, δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα ακολουθήσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ