Από την Άσπα Τσίνα στην Άννα Αμανατίδου: 5 ατάκες γεμάτες φαρμάκι και... πολλή «αγάπη»! (Φωτό & Βίντεο)

Όταν η τηλεόραση και τα ριάλιτι «διδάσκουν» τρόπους συμπεριφοράς.

Η ελληνική τηλεόραση σχεδόν από τις αρχές του 2000 ζει στον αστερισμό των ριάλιτι, με την έλευση του «Big Brother» και το δίπολο «Τσάκας - Πρόδρομος».

Έκτοτε, έχει κυλήσει πολύ νερό στο τηλεοπτικό αυλάκι και πολλές προσωπικότητες, που συμμετείχαν σε κάθε είδους ριάλιτι, εκτυλίχθηκαν σε χειμάρρους και δεν συγκράτησαν τα λόγια τους μπροστά στις κάμερες, χαρίζοντάς μας πολλές ατάκες.

Άλλες ήταν αστείες, άλλες βιτριολικές και με πολλή «αγάπη» σταλμένες. Εμείς, λοιπόν, θα θυμηθούμε 5 δηλητηριώδεις ατάκες που έχουν «γράψει» τη δική τους ιστορία.

Άσπα Τσίνα: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» - Φωτεινή Τσιτσιγκού: «Τι της έχω κάνει, μωρέ, της μ...;»

Τα πρώτο ριάλιτι τραγουδιού είναι γεγονός στην ελληνική τηλεόραση κι η Άσπα Τσίνα ξεχώρισε από τον αρχικό κύκλο του «Fame Story» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, τη σεζόν 2002-2003.

Πέρα από τις φωνητικές ικανότητές της, η Άσπα Τσίνα έκανε... turbo τη συμπαίκτριά της, Φωτεινή Τσιτσιγκού, η οποία αναφώνησε τη... θεϊκή ατάκα: «Τι της έχω κάνει, μωρέ της μ...;».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ακολούθησε η αποστομωτική απάντηση της Άσπας Τσίνα με ύφος και τσιγάρο στα χέρια, με την ατάκα: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Στον καβγά ενεπλάκη κι η Ελεάννα Παπαϊωάννου, η οποία είπε στην Άσπα Τσίνα: «Την οικογένειά μου μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί θα γίνω σκύλα και θα σου βγάλω τα μάτια!».

Η Ελεάννα Παπαϊωάννου κι η Άσπα Τσίνα, όμως, συμφιλιώθηκαν, το 2016, επί σκηνής.

Σόφη Πασχάλη: «Θα ήθελα να σε χαιρετήσω έτσι»

Το «Survivor», στις 13 Φεβρουαρίου 2017, επέστρεψε στις οθόνες μας ύστερα από απουσία πολλών ετών, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το ριάλιτι καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό κι έγινε το μόνιμο θέμα συζήτησης επί σειρά μηνών ιδίως για τη στάση που κρατούσαν οι περισσότεροι από την ομάδα των «Διασήμων» έναντι του Γιώργου Αγγελόπουλου («Ντάνου»).

Μία από τις όχι και τόσο αγαπημένες παίκτριες του κοινού ήταν κι η Σόφη Πασχάλη, η οποία όταν αποχώρησε, χαιρέτησε τον «Ντάνο» δια χειραψίας, σε αντίθεση με τους άλλους συμπαίκτες της, λέγοντάς του: «Θα ήθελα να σε χαιρετήσω έτσι».

Ως εκ τούτου, η ατάκα της βρήκε τη θέση της στο τηλεοπτικό... πάνθεον μαζί με το «ψέμα» και την «αδικία» που ανέφερε.

Βέβαια, η Σόφη Πασχάλη έσπευσε να αγκαλιάσει τον «Ντάνο», όχι μόνο όταν προκρίθηκε στον τελικό του παιχνιδιού, άλλα κι όταν αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Ιωάννα Τούνη: «Δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!»

Την περσινή σεζόν, μέσα από τον ΣΚΑΪ, μάθαμε πώς να κρίνουμε τη μόδα λόγω του ριάλιτι παιχνιδιού «My Style Rocks».

Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτριες προσπαθούσαν να πείσουν την κριτική επιτροπή πως έχουν το καλύτερο στιλ μέσα από φαντασιακά κόνσεπτ, αλλά όχι... «αναίμακτα».

Σε μία από τις εκπομπές, η Σοφία Λεοντίτση διαπληκτίστηκε με τη χειμαρρώδη Ιωάννα Τούνη.

Η ξανθιά Θεσσαλονικιά πήρε αφορμή από μία σφουγγαρίστρα που κρατούσε η Σοφία Λεοντίτση και της είπε με ύφος: «Δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!».

Έτσι, η Σοφία Λεοντίτση ήταν μία... «βασικιά», όπως φαίνεται, για την Ιωάννα Τούνη.

Γωγώ Κωστάκη: «Μια π..., ένας π... κι ένας άσχετος, εγώ είμαι ο άσχετος»

Το Star μπήκε δυνατά στον χορό των ριάλιτι, το 2017, με την επιστροφή του «Master Chef».

Ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού, που προβλήθηκε την περσινή σεζόν, ήταν «η επιτυχία της χρονιάς» όχι για τα μαγειρέματα μπροστά από τις κάμερες, αλλά κυρίως πίσω από αυτές.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος φαινόταν να είχε φιλικές διαθέσεις για τη συμπαίκτριά του, Γωγώ Κωστάκη.

Ξαφνικά, οι άλλοτε φίλοι έγιναν δύο άσπονδοι εχθροί όταν ο Τζώρτζης Παπανικολάου άλλαξε «στρατόπεδο» και συναναστρεφόταν με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη.

Τότε, η Γωγώ Κωστάκη, κατά την αποχώρησή της, απασφάλισε on camera με την αλήστου μνήμης ατάκα της: «Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια π..., ένας π... κι ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο!».

Άννα Αμανατίδου: «Άντε π... τώρα!»

Η πιο πρόσφατη βιτριολική ατάκα ανήκει στην Άννα Αμανατίδου, παίκτριας του «GNTM» το οποίο αναβίωσε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα τη φετινή σεζόν μέσα από το Star.

Η κόντρα της Άννας Αμανατίδου με την Εύη Ιωαννίδου ήταν κάτι περισσότερο από έκδηλη, αφού τα βέλη πηγαινοέρχονταν εκατέρωθεν μπροστά στις κάμερες.

Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου, στις 17 Δεκεμβρίου 2018, έκανε την Άννα Αμανατίδου να ξεσπάσει.

Η Άννα Αμανατίδου ανέφερε πως το ότι παρέμεινε στο ριάλιτι μοντέλων έναντι της Εύης Ιωαννίδου ήταν μία προσωπική νίκη.

Εντούτοις, η Άννα Αμανατίδου δεν σταμάτησε εκεί και «δίδαξε» τρόπους καλής συμπεριφοράς, λέγοντας για τη συμπαίκτριά της: «Άντε π... τώρα! Σπιτάκι σου!» με το Twitter να τη στηλιτεύει.

(Επιμέλεια κειμένου: Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ