Χανιά: Ο φίλος νάρκωνε τον πατέρα & βίαζε την 13χρονη κατά & παρά φύσιν - Πως αποκάλυφθηκε

Έστελνε απειλητικά μηνύματα στο 13χρονο κορίτσι. 

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από την καταγγελία βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού κατά τη διαμονή της για δυο μήνες στα Χανιά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ένα πολύ στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού.

Συγκεκριμένα η 13χρονη που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δυο μήνες στο σπίτι του πατέρα της.

Εκεί έζησε έναν απίστευτο και συνεχή εφιάλτη σύμφωνα με τα καταγγελόμενα.

Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δυό μήνες.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος «φίλος» φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Στη συνέχεια ο «φίλος» βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει.

Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του σάτιρου καθώς και τις απειλές του. Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη.

Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν όλα.

Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ