Ζοσέ Μουρίνιο: Τέλος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! - Θα λάβει αποζημίωση 22,5 εκατ. λιρών

Ποιοι φέρονται να είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ύστερα από θητεία 2,5 ετών.

Σε μια ανακοίνωση στις 11:48, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό ότι «ο Μουρίνιο φεύγει από το σύλλογο: «Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το έργο του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μέλλον».

O Ζοσέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε έπειτα από το καταστροφικό πρώτο μισό της σεζόν στην Premier League, στο οποίο η συγκομιδή των 26 βαθμών της Γιουνάιτεντ στα πρώτα 17 παιχνίδια είναι η χειρότερη των «κόκκινων διαβόλων» στη μεγάλη κατηγορία σε αυτό το σημείο από την αγωνιστική περίοδο 1990-91.

«Ένας νέος προσωρινός προπονητής θα οριστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο σύλλογος διεξάγει διεξοδική διαδικασία πρόσληψης για έναν νέο μόνιμο προπονητή» ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος.

Ο Μουρίνιο, ο οποίος έφτασε σήμερα το πρωί στο Κάρινγκτον, πρόκειται να λάβει αποζημίωση ύψους 22,5 εκατομμυρίων λιρών από το σύλλογο, που συνεχίζει στους «16» του Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι από τους πρώτους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν, ενώ ο βοηθός του, Μάικλ Κάρικ, είναι υποψήφιος για προσωρινός αντικαταστάτης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ