30 υπνοδωμάτια για cocooning: Αποκωδικοποιείστε τον προσωπικό σας χώρο με στυλ, χρώμα, υφές (φωτό)

υπέροχες ιδέες για ένα κομψό και ατμοσφαιρικό υπνοδωμάτιο

"Cocooning" θα πει μένω στο σπίτι για να χαλαρώσω και να απολαύσω όμορφες στιγμές και το υπνοδωμάτιο είναι ο ιδανικός χώρος γι' αυτό. Στην κρεββατοκάμαρα μπαίνουμε για να απαλλαγούμε από το στρες και τα "βάρη" της ημέρας και να φορτίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας.

Πρέπει να είναι ένας ατμοσφαιρικός χώρος που αποπνέει ζεστασιά. Η διακοσμήση του λοιπόν πρέπει να είναι ανάλογη. Επενδύστε στα ζεστά χρώματα, στα απαλά υφάσματα, στον κρυφό φωτισμό , στους "cozy" συνδυασμούς.

Ανάλογα με το γούστο και το στυλ σας μπορείτε να επιλέξετε παλ ή πιο έντονα χρώματα, να κάνετε μοντέρνους συνδυασμούς, να χρησιμοποιήσετε έξυπνα  μικροέπιπλα, να προσθέσετε όμορφα διακοσμητικά ή βιβλία.  Επίσης μπορείτε να στολίσετε όλους ή έναν τοίχο με μια ταπετσαρία με όμορφα χρώματα και σχέδια.

Οι αποχρώσεις του γκρι μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με γήινα χρώματα ή με παλ ρόζ. Το πράσινο με το μωβ κάνουν έναν πολύ ωραίο συνδυασμό. Μπορείτε ακόμα και να επενδύσετε στον πάντα σικ συνδυασμό του ασπρόμαυρου προσθέτοντας μερικές πινελιές με χρώμα.

 

Το Elle France μας δίνει 30 υπέροχες ιδέες για ένα κομψό και ατμοσφαιρικό υπνοδωμάτιο. Δείτε τις και προσαρμόστε τις στο δικό σας χώρο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ