Πάτρα: Η ιστορία ενός άνδρα που κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε.... πλούσιος

Η ιστορία θυμίζει πράγματι κινηματογραφική ταινία.

Αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει το μεροκάματο. Πολλές φορές, μάλιστα, είχε φτάσει σε απόγνωση λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ακόμη και η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει. Όμως, μια απρόσμενη κληρονομιά στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει ριζικά η ζωή του.

Η ιστορία ενός 35χρονου άνδρα από την Πάτρα είναι βγαλμένη από ταινία. Όλα άλλαξαν από την μία στιγμή στην άλλη αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», όταν ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο!

Ο θείος ήταν μετανάστης από τη δεκαετία του '50 στη Γερμανία και χωρίς ο ανιψιός να το γνωρίζει, διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη. Μάλιστα, είχε ανοίξει και δεύτερο στο Μόναχο.

Ο νεαρός Πατρινός δεν άντεχε άλλο τη «μίζερη» ζωή, όπως χαρακτηριστικά του είχε πει η σύζυγός του, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο και η ίδια να αναζητήσει με άλλον σύντροφο που είχε ΄ήδη βρει την τύχη της!

Έτσι ο 35χρονος Σωτήρης έπεσε στα πρώτα στάδια της κατάθλιψης δίχως να έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, δεδομένης της επιδείνωσης της κρίσης.

Όμως η κληρονομιά του θείου του, του άλλαξε τη ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ