Πάμε πακέτο: Εγκατέλειψε την κόρη της και την ξαναείδε μετά από 42 χρόνια (βίντεο)

"Είμαι ένοχη. Ω Θέε μου κάνε να με συγχωρέσει" 

Μια πολύ συγκινητική σκηνή εκτυλίχθηκε στο πλατό της εκπομπής "Πάμε πακέτο". Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δυσκολεύτηκε να συνεφέρει μια μητέρα , η οποία ανοίγοντας το πακέτο, είδε ότι προέρχεται από την κόρη της , την οποία είχε εγκαταλείψει πριν από 42 χρόνια.

Η Μαρία πήγε στο πλατό γεμάτη ερωτήματα για τα τόσα χρόνια απουσίας της μητέρας  της. Ήταν μόλις δύο ετών όταν για πρώτη φορά έφυγε η μητέρα της και έξι όταν την είδε για τελευταία φορά.

Εκεί έμαθε ότι η μητέρα της Κλειώ, ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική σε ηλικία 16 ετών λόγω ενός εγκλήματος που είχε γίνει στο σχολείο της μπροστά στα μάτια της. Στα 17 της παντρεύτηκε τον πατέρα της Μαρίας, και μετά από δύο χρόνια εγκατέλειψε το μωρό της.  

Η μητέρα ταξίδεψε από το Missouri των Ηνωμένων Πολιτειών κυριευμένη από τύψεις, έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της. Παραδέχθηκε δημόσια τα λάθη της και διεκδίκησε χώρο στη ζωή της κόρης της.

Η στιγμή που μητέρα και κόρη συναντήθηκαν ήταν συνταρακτική. Η μητέρα όταν άνοιξε το πακέτο κατέρευσε και στη συνέχεια δεν σταμάτησε να ζητά συγνώμη από την κόρη της και να κλαίει.

"Είμαι ένοχη. Ω Θέε μου κάνε να με συγχωρέσει" , είπε η μητέρα της Μαρίας όταν κατάλαβε από ποιον προέρχεται το πακέτο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ