Συγκλονιστικό καθηλωτικό βίντεο: Η Κατερίνα Βρανά η κωμικός που σχεδόν πέθανε και επέστρεψε θα σας τρελάνει

Η "πιο αστεία γυναίκα στον κόσμο" μας δίνει ένα μεγάλο μάθημα ζωής

Η Κατερίνα Βρανά δεν έγινε τυχαία η νούμερο ένα Stand up commedian στον κόσμο. Το απείθαρχο και ανατρεπτικό χιούμορ της, η αμεσότητα της, ο χειμαρώδης τρόπος που εκφράζεται κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Και αν είστε από τους τυχερούς που την έχουν δει έστω και μία φορά πάνω στη σκηνή και την αγαπήσατε, αυτή τη φορά θα σας καθηλώσει δίνοντας σας ένα μεγάλο μάθημα ζωής και ίσως... μια "γροθιά" στο στομάχι.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες φορές γκρινιάζουμε για το παραμικρό ή "πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό"; Η Κατερίνα καθηλωμένη στο αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αλλά πάντα εκρηκτική και γεμάτη ζωντάνια, χρησιμοποιεί το μεγάλο της όπλο το χιούμορ για να αντιμετωπίσει την κατάσταση της και μας διδάσκει ότι στη ζωή χάνουμε μόνο όταν σταματάμε να το παλεύουμε.

Μιλώντας στην Χρύσα Κατσαρίνη, στο "Χικ", αυτοσαρκάζεται και διακωμωδεί ακόμα και την δυσκολία που έχει στην άρθρωση: "Δεν έχω πιει - απλώς έτσι μιλάω τώρα", λέει.

Η περιπέτεια της ξεκίνησε τον Απρίλη  του 2018, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η διάγνωση δεν έγινε έγκαιρα, με συνέπεια να οδηγήσει σε οξεία περιτονίτιδα.

Ακολούθησε διάτρηση εντέρου, που της προκάλεσε σηψαιμικό σοκ. Ο οργανισμός της σχεδόν κατέβασε διακόπτες. Το αναπνευστικό της σύστημα έπαψε να λειτουργεί σωστά, για ένα διάστημα τυφλώθηκε και ατρόφησαν όλοι οι μύες της. Στην αρχή ήταν εντελώς παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Βρέθηκε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, όπως είπε η ίδια, αλλά γύρισε στον κόσμο των ζωντανών. Η θετική της ενέργεια νίκησε το σκοτάδι. Και στη συνέχεια το σκοτάδι άρχισε να μετουσιώνεται σε μαύρο χιούμορ, μέσα από το οποίο η Κατερίνα άρχισε να παρωδεί την ιδιαίτερα σοβαρή κατάστασή της.

Σιγά σιγά άρχισε η ανάρρωση. Με φυσιοθεραπείες και φάρμακα, οι λειτουργίες του σώματός της άρχισαν να αποκαθίστανται. Ωστόσο ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας , τα οποία πολεμάει με όπλο την καλή της διάθεση. "Σχεδόν πέθανα και ξαναγύρισα" λέει γελώντας. 

Μιλώντας για την  επαφή της με τη Χρύσα την περίοδο της νοσηλείας της, η Κατερίνα σχολιάζει: «Είχαμε να μιλήσουμε τρεις μήνες, γιατί εγώ ήμουν λίγο απασχολημένη». «κυρίως γιατί ήταν σε κώμα», διευκρινίζει η Χρύσα.

Δείτε τη συζήτηση της Κατερίνας Βρανά με τη Χρύσα Κοτσαρίνη

"Πεθαίνοντας στα γέλια" Η Κατερίνα επιστρέφει

Το Δεκέμβριο, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ παρουσιάζουν την εκδήλωση «Κατερίνα Βρανά: Πεθαίνοντας στα γέλια»με την stand up comedian Κατερίνα Βρανά η οποία κάνει τον απολογισμό της για τη χρονιά που τελειώνει, τις αντιξοότητες που πέρασε και τα όνειρά της για το μέλλον, πάντα με το ιδιαίτερο χιούμορ που την έκανε γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στο Ωδείο Αθηνών. 

Η Κατερίνα Βρανά συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου του stand-up comedy στην Ελλάδα. Έχει διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Funny Women, ήταν ομιλήτρια σε εκδήλωση TEDx, και έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του BBC καθώς και σε πολλές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε την προσωπική εξομολόγηση της Κατερίνας 

 

 

Έχει δώσει παραστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και τα Βαλκάνια και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Angel Comedy, ένα από τα πιο φημισμένα comedy clubs του Λονδίνου. Το CNN την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις καλύτερες κωμικούς. Τον Δεκέμβριο του 2016 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό «Funniest Person In The World» του Laugh Factory. Ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε στον τελικό και κατέκτησε την τρίτη θέση. Τον Απρίλιο του 2017 αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και τώρα βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ