Άλλη μια ονειρική εμφάνιση από την βασίλισσα Μαξίμα: Με χρυσό φόρεμα βάφτισε πολυτελές σκάφος στο Ρότερνταμ (φώτο)

Έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας είναι γνωστή για την απαράμιλλη κομψότητα της και τις πάντα εντυπωσιακές στυλιστικές επιλογές της.  Αυτή τη φορά έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελετή ονομασίας του σκάφους Vox Amalia, της εταιρείας Van Oord's dredger   στο Ρότερνταμ.

Η 47χρονη βασίλισσα που παντρεύτηκε  τον Γουλιέλμο-Αλέξανδρο της Ολλανδίας το 2002, επέλεξε για την περίσταση, ένα υπέροχο χρυσό φόρεμα με μακριά μανίκια και μια λεπτομέρεια με λουλούδια στο δεξί της ώμο. 

Η Μαξίμα έφτασε στην τελετή με ένα κομψό καρό παλτό ριγμένο στους ώμους της και ένα μεγάλο λαδί καπέλο. Ολοκλήρωσε την κομψή της εμφάνιση με σουέντ γόβες στο ίδιο χρώμα με το καπέλο της και κοντά γάντια.

Η βασίλισσα της Ολλανδίας είναι γνωστή για την αγάπη της στα όμορφα κοσμήματα. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια με μαργαριτάρι και κεχριμπάρι, ήταν αρκετά για να συμπληρώσουν την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η τελετή ονομασίας του σκάφους έλαβε χώρα με παρόντες τους 1.400 εργαζόμενους της εταιρείας που γιορτάζει  φέτος τη 150η επέτειό της  . Η Μαξίμα χαμογελαστή και ευδιάθετη και κρατώντας στα χέρια της ένα μπουκέτο λουλούδια,  συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με το πλήρωμα του σκάφους και απόλαυσε τη μουσική από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ρότερνταμ όπως αναφέρει η  express.co

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ