Ζώδια: Αφροδίτη Εξάγωνο με Κρόνο 16/12: Ερωτικές επιτυχίες- αισιοδοξία - μόνιμες σχέσεις

Σταθερότητα και Ουσία στον Έρωτα

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω,  σχηματίζουν όψη Εξαγώνου και φροντίζουν για το καλό μας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018! 

Προσγειωμένη αισιοδοξία, επίτευξη ερωτικών στόχων, σταθερές μόνιμες σχέσεις, σταθεροποίηση ερωτικών και οικονομικών ζητημάτων, αποφάσεις επισημοποίησης, πετυχημένες δίαιτες και γοητεία χωρίς προκλητικότητα!

Πολλοί τώρα θα βρουν το άλλο τους μισό!  
Ευνοούνται ιδιαίτερα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται καυτές ερωτικές στιγμές, ικανοποίηση συναισθημάτων και επιθυμιών αλλά και βελτίωση οικονομικών !

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχονται ευκαιρίες για σταθεροποίηση της σχέσης σου, για νέα σταθερή σχέσης ή για επισημοποίηση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχεται εύνοια και σιγουριά στην εργασία,ουσιαστική ενασχόληση και βελτίωση με θέματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχεται ουσιαστική εύνοια στον έρωτα, εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, συναισθηματική πληρότητα και αξιόλογες κατακτήσεις!

ΛΕΩΝ: Έρχονται θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια ή κάποια παρελθοντική ερωτική σου ιστορία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχεται εύνοια από ουσιαστική κοινωνικότητα, ωφέλιμες επαφές και επικοινωνίες, αλλά και ευχάριστες μετακινήσεις! 

ΖΥΓΟΣ: Έρχεται ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή, αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου θέματα, ώστε να νιώσεις ξανά σίγουρος για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχεται ουσιαστική εύνοια στη ζωή σου, κάθε είδους, αλλά κυρίως σε έρωτα και χρήμα! Καταφέρνεις και σταθεροποιείς σημαντικές σχέσεις, είσαι σοφότερος και πετυχαίνεις στόχους!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχεται ανεβασμένη  ψυχολογία, ευκαιρία να ξεπεράσεις παρελθοντικές πληγές, να προχωρήσεις μπροστά δυναμικά και ώριμα και να βγεις κερδισμένος, μέσα από παρασκηνιακές σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται χαρμόσυνες, αλλά και ωφέλιμες στιγμές ή καταστάσεις με φίλους! Πετυχαίνεις έναν ουσιαστικό μεγαλεπήβολο στόχο!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και πραγματοποιείς πολλές από τις φιλοδοξίες σου! Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα!  

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις, τύχη, ουσιαστική αισιοδοξία και χαρά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ