My Style Rocks Gala: Ποια αποχώρησε - η νικήτρια των 2500 ευρώ - μια αλλαγή αιφνιδίασε τις παίκτριες (βίντεο)

Με απροσδόκητες αλλαγές και δάκρυα το χθεσινοβραδινό επεισόδιο 

Εκπλήξεις έκρυβε το χθεσινοβραδινό "Gala" με θέμα "Fashion Icons", του "My style Rocks" για τις διαγωνιζόμενες στο ριάλιτι μόδας. Οι παίκτριες άκουσαν με έκπληξη την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να ανακοινώνει ότι οι υποψήφιες προς αποχώρηση αυτή τη φορά θα είναι τέσσερις αντί για τρεις.

Στην "δύσκολη θέση" της υποψήφιας προς αποχώρηση βρέθηκαν  η Έλλη Γελεβεσάκη, η Πατρίτσια Κόρφα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Κυριακή Τσανικίδη. Από τις συμπαίκτριές της σώθηκε η Πατρίτσια.

Έτσι μπροστά στην επιτροπή των κριτών βρέθηκε για μία ακόμη φορά η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, μαζί με την Έλλη Γελεβεσάκη και την νεοαφιχθείσα Κυριακή Τσανικίδη .

Η παίκτρια που δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ είναι η Έλλη, σύμφωνα με την απόφαση των κριτών που "έσωσαν" ξανά την Κωνσταντίνα Σουλτάτη και έδωσαν μια ευκαιρία στην Κυριακή Τσανικίδη .

Η Έλλη Γελεβεσάκη, αποχαιρέτησε τους κριτές και τις συμπαίκτριες της με δάκρυα στα μάτια . Ιδιαίτερη ήταν και η συγκίνηση της Κωνσταντίνας Σουλτάτη, που επίσης δάκρυσε αποχαιρετώντας την Έλλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως νικήτρια της βραδιάς ήταν η αγαπημένη των κριτών Φωτεινή Τράκα, η οποία πήρε για άλλη μια φορά τα 2.500 ευρώ, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία με τις εμφανίσεις της την εβδομάδα που πέρασε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ