Η Τραϊάνα Ανανία ευχαριστεί όσους την "στήριξαν" στην "κόντρα" με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο (φωτό)

"Χαμός" στα Social Media, με την κόντρα της ηθοποιού με τον διεθνή ποδοσφαιριστή 

Μια σύντομη συνομιλία του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Παπαδόπουλου με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία στο Instagram, έγινε αφορμή να ανοίξουν οι "ασκοί του Αιόλου" στα Social Media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chameleon (@traiana.anania) στις

Όλα άρχισαν όταν ο Ελληνας άσσος του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο Αμβούργο έστειλε ένα direct μήνυμα στην ηθοποιό και την ρωτούσε τι κάνεις, τότε η συνομιλία τους εξελίχθηκε κάπως έτσι:

Παπαδόπουλος: Kalhmeraaaaa:) Ti kaneis esu?
Ανανία: Καλημέρα. Δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός;
Παπ: Ok. Ahahaa. Sorry pou sas enoxlhsa. :(
Αναν: Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία.

Ακολούθησε μία μακροσκελής ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία στο facebook, στην οποία χαρακτήρισε "σεξιστικό" το μήνυμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, και ανέφερε ΄ότι ο ποδοσφαιριστής την ενημέρωσε ότι θα κινηθεί δικαστικώς.

Αυτή η "διαμάχη" έβαλε φωτιά σε Facebook, twitter και Instagram, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν τις αντιδράσεις της ηθοποιού υπερβολικές και να την επικρίνουν για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον ποδοσφαιριστή.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα στα Instagram Stories, όπου η ηθοποιός δημοσίευσε τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε από του διαδικτυακούς της φίλους και τους ευχαρίστησε θερμά.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ