Η επίσημη κάρτα Χριστουγέννων με νέες φωτό του πρίγκιπα Χάρι της Κέιτ και των παιδιών της - Ο Λούι ξεχώρισε

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας- Ανέκδοτο στιγμιότυπο από τον γάμο τους επέλεξαν η Μέγκαν και ο Χάρι

Είναι επίσημο! Τα Χριστούγεννα έφτασαν και η βρετανική βασιλική οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα τις χριστουγεννιάτικες κάρτες των μελών της για το 2018.  Για την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επέλεξαν μια οικογενειακή φθινοπωρινή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το βασιλικό ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους με casual εμφάνιση , ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, διάλεξαν μια ανέκδοτη φωτογραφία από το γάμο τους που τους δείχνει αγκαλιασμένους να παρακολουθούν ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Τις εντυπώσεις στην οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον τις εντυπώσεις κλέβει ο μικρός πρίγκιπας Λούι που ποζάρει χαμογελάστος με τα αδέρφια του και τους . γονείς του.

Λαμπερή και χαμογελαστή η μαμά του, τον κρατά στην αγκαλιά της ενώ δίπλα της βρίσκεται όλη η οικογένεια. Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ φορά για πρώτη φορά μακρύ παντελόνι, όπως αναφέρει η Daily Mail 

Αυτή η  πολύ όμορφη φωτογραφία είναι η κάρτα της οικογένειας των Κέμπριτζ με την οποία θα ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα σε φίλους και συγγενείς. Γεμάτη νάζι και τσαχπινιά η μικρή πριγίπισσα Σάρλοτ ποζάρει όρθια ανάμεσα στους γονείς της.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι μαζί σε κάρτα Χριστουγέννων και οι εκπρόσωποι του παλατιού του Κένσινγκτον μοιράστηκαν στο Twitter το στιγμιότυπο.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο κάστρο του Ουίνδσορ τον περασμένο Μάιο, επέλεξαν μια εκπληκτική φωτογραφία από τη δεξίωση του γάμου τους στο Frogmore House.

Οι βασιλείς έχουν τα χέρια τους τυλιγμένα ο ένας γύρω από τον άλλο, ενώ παρακολουθούν ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Το μήνυμα στην κάρτα αναφέρει: "Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι ευτυχείς που μοιράζονται μια νέα φωτογραφία από τη γαμήλια δεξίωσή τους στο Frogmore House στις 19 Μαΐου". Η φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας είναι του φωτογράφου Κρις Άλερτον.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, μοιράστηκαν επίσης ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον εξωτερικό χώρο του Clarence House.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ