Ο χημικός μηχανικός που εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο αυτούς που τον δηλητηρίασαν από ποτά-μπόμπες στην Πάτρα

Ένας χημικός μηχανικός από την Πάτρα αποφάσισε να «εκδικηθεί» τα μπαρ που τον «χάλασαν»

Ένας χημικός μηχανικός από την Πάτρα έψαξε και βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να «εκδικηθεί» όσα μαγαζιά του χάλασαν τη διάθεση, το κεφάλι και το στομάχι με ποτά «μπόμπες».

Ο Ραφαήλ Κουρμουλάκης βρέθηκε χθες, βράδυ, στην Ελεονώρα Μελέτη και περιέγραψε πως το 2009 βρέθηκε να έχει δηλητηρίαση από μισό ποτήρι βότκα.

Εκείνη τη φορά δεν έκανε κάτι, όταν όμως δύο χρόνια μετά έπαθε το ίδιο πράγμα, πήρε την απόφαση εκδικηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε λοιπόν τι έκανε: Συγκεκριμένα αυτό που έψαχνε ήταν ένα τεστ που να ανιχνεύει όλα τα ποτά, να είναι φτηνό, να μην θέλει ψυγείο και να ανιχνεύει σε δευτερόλεπτα και μόλις συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχε, αποφάσισε να το φτιάξει ο ίδιος.

Ο σχεδιασμός ξεκίνησε όταν ήταν στο τελευταίο έτος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Πάτρας, ενώ όπως είπε η έρευνα διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο, «μέρα – νύχτα».

«Θυμάμαι όταν το ξεκίνησα είχα τόσο πάθος που δεν καταλάβαινα την κούραση, παρ΄όλο που είχα και εξεταστική και χρωστούσα μαθήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο χημικός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ