Να πώς έγινε το σώμα δύτη: Φούσκωσε όταν διακόπηκε η παροχή αέρα - Απέκτησε γυναικείο στήθος και μύες μασίστα (Φωτό)

Ο ίδιος έφτασε ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία.

Ο Alejandro "Willy" Ramos ασχολείται με τις καταδύσεις, αλλά σε μία από αυτές -πριν από τέσσερα χρόνια- άλλαξε το σώμα του.

Ο 57χρονος Περουβιανός καταδύθηκε στη θάλασσα, μαζί μ' έναν συνάδελφό του, αλλά ξαφνικά ένα φορτηγό πλοίο του έκοψε την παροχή αέρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την «Daily Mail», παρ' όλο που μπορούσε να κολυμπήσει στην επιφάνεια, η αλλαγή στην πίεση του αέρα προκάλεσε ανήκεστο βλάβη στο σώμα του.

Όταν τα σώματα των δυτών βιώνουν πίεση κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, το άζωτο συμπιέζεται και πηγαίνει στον λιπώδη ιστό.

Ωστόσο όταν κολυμπούν προς την επιφάνεια, το άζωτο διογκώνεται πάλι στην αέρια μορφή του και οι φυσαλίδες μπορούν να μπλοκάρουν το αίμα. Αυτό είναι γνωστό ως σύνδρομο αποσυμπίεσης.

Ο Alejandro "Willy" Ramos, έτσι, απέκτησε... γυναικείο στήθος και μεγάλους μυς.

Ο ίδιος, μάλιστα, όπως δήλωσε, ήθελε να αυτοκτονήσει παίρνοντας ποντικοφάρμακο, αλλά τον σταμάτησε ο γιος του, λέγοντάς του: «Μπαμπά, θέλεις να πεθάνεις σαν ένα ποντίκι;».

Ο 57χρονος, πλέον, έχει μεταβεί στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα, και συνεργάζεται με τον εξειδικευμένο γιατρό Dr Aguado για να επαναφέρει το σώμα του μέσω σοβαρής φαρμακευτικής αγωγής κι επεμβάσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ