Αυτοί είναι οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές στον κόσμο για το 2018!

Οι αμοιβές τους αγγίζουν πολλά εκατομμύρια δολάρια... 

Με δεδομένο ότι παίρνει χρόνο να χτίσει κανείς ένα τόσο πιστό και μεγάλο κοινό, δεν είναι παράξενο που η λίστα των πιο καλοπληρωμένων παρουσιαστών δεν αλλάζει πολύ από χρόνο σε χρόνο.

Παίρνουν «παχυλές» αμοιβές για τις εκπομπές τους και μερίδιο από τις διαφημίσεις. 

Στην κορυφή, της λίστας βρίσκεται η Judy Sheindlin -περισσότερο γνωστή ως δικαστής Judy. Σύμφωνα με το celebritynetworth το 2018 η παρουσιάστρια έβγαλε 147εκ. δολάρια. 

Ανάμεσά τους και η  Ellen DeGeneres η οποία είναι ίσως μια από τις πιο γνωστές αλλά και αγαπημένες παρουσιάστριες. 

5.    Steve Harvey


Kέρδη: 44.000.000 δολ.

Ο κωμικός ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής ξεκίνησε τη νέα του εκπομπή Steve την περασμένη χρονιά. Πήγε καλά και θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν, αλλά δεν πλησίασε την επιτυχία του Family Feud, ενός από τα τέσσερα παιχνίδια που παρουσιάζει ο Harvey.

4.    Ryan Seacrest


Κέρδη: 74.000.000 δολ.

Η παρουσίαση του American Idol του απέφερε μια οκταψήφια αμοιβή. Εκτός από αυτή τη δουλειά στο Λος Άντζελες, ο παρουσιαστής και παραγωγός του Keeping Up with the Kardashians πρέπει κάθε πρωί να είναι πίσω στη Νέα Υόρκη για να παρουσιάσει το Live with Kelly and Ryan.

3.    Dr. Phil McGraw


Κέρδη: 77.500.000 δολ.

Ο παρουσιαστής talk show πήγε πίσω από την κάμερα, αναλαμβάνοντας χρέη εκτελεστικού παραγωγού στις εκπομπές The Bull, The Doctors και Daily Mail TV. Παράλληλα, είναι ο ένας από τους δημιουργούς της εφαρμογής Doctors on Demand, που συνδέει ανθρώπους με ψυχολόγους και γιατρούς. 

2.    Ellen DeGeneres


Κέρδη: 87.500.000 δολ.

Η DeGeneres έγραψε φέτος ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που έλαβε 20 εκατομμύρια δολάρια για ένα και μόνο stand-up commedy show στο Netflix. Μαζί με την οκταψήφια αμοιβή της για την παρουσίαση του δημοφιλούς της εκπομπής καθώς και πολλά ακόμη εκατομμύρια για καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού (Little Big Shots, Splitting Up Together) και για αμοιβές παραχώρησης άδειας χρήσης (PetSmart, Bed, Bath and Beyond), αυτή είναι η πιο επικερδής χρονιά για την DeGeneres.

1.    Judy Sheindlin


Κέρδη: 147.000.000 δολ.

Η δεινή παρουσιάστρια -που είναι στο αέρα για πάνω από δύο δεκαετίες και έχει κοινό 10 εκατομμυρίων- πούλησε τα δικαιώματα για επαναπροβολή της εκπομπής Judge Judy έναντι 100 εκατ. δολαρίων. Αυτό τριπλασίασε τα κέρδη που έχει συνήθως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ