British fashion awards: Η Victoria Beckham με εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα ενώ η Kendall Jenner με see through φόρεμα

Πραγματοποιήθηκαν τα British Fashion Awards 2018!

Τα φλας δε σταμάτησαν να ανάβουν το βράδυ της Δευτέρας στο κόκκινο χαλί. Κι όχι άδικα, όταν το «παρών» στα British Fashion Awards στο Λονδίνο έδωσαν μερικά από τα πιο «δυνατά» ονόματα.

Η Victoria και ο David Beckham μαζί με τον γιο τους Brooklyn περπάτησαν αγαπημένοι, με την Victoria να μαγνητίζει τα βλέμματα με την εκπληκτική μαύρη ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail άλλη μια γυναίκα που εντυπωσίασε ήταν το πασίγνωστο μοντέλο Kendall Jenner, με το διαφανές φόρεμα της να τραβάει την προσοχή των παρευρισκόμενων.

Μεγάλη έκπληξη των βραβείων; Μα, φυσικά η Megkan Markle η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο «Σχεδιαστής της χρονιάς για γυναικεία ενδύματα» στη Clare Waight Keller του οίκου Givency.

Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες ο φωτογραφικός φακός ξεχώρισε τους Alexa Chung, Cindy Bruna, Eva Herzigová, Lana Del Rey, Winnie Harlow, Sara Sampaio, Rosie Huntington-Whiteley, Kendall Jenner, Vivienne Westwood, Uma Thurman, Ellie Goulding, αλλά και ο Giorgio Armani και η Penelope Cruz. Μάλιστα, η τελευταία δεν παρέλειψε να δηλώσει χαρούμενη που πολλά brands είχαν απαγορεύσει τις γούνες και τα δέρματα των ζώων και είναι φιλικά προς τα ζώα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ