The Story of a Christmas tree: Καρέ - καρέ η σύντομη ζωή και το τέλος ενός πανέμορφου Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Κάθε χρόνο, κοντά στις 5 Ιανουαρίου, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν ολοκληρώσει την «αποστολή» τους και οι δρόμοι του Λονδίνου γεμίζουν με αυτά. 

Και κάθε φορά που πάει στα σκουπίδια ένα έλατο είναι σαν να πεθαίνει ένα μικρό ξωτικό. Έτσι, πριν από έναν χρόνο τέτοια περίοδο, αποφάσισα να δω από που έρχονται αυτά τα δέντρα και τι τραβάνε για να στολίσουν τα σπίτια μας.

Έτσι πήρα το τρένο για μια φάρμα στο Τσέσαϊρ, όπου έμαθα πως προμηθεύει τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Λονδίνο. Μόλις έφτασα συνάντησα ενθουσιασμένος ανθρώπους, που έκοβαν δέντρα 5 ετών και κόσμο που είχε πάει εκεί να αγοράσει τα έλατα από την «πηγή» - τα έδεναν στην οροφή του αυτοκινήτου τους για να τα πάνε στα σπίτια τους, αναφέρει το vice.com.

Και όσο για τα δέντρα που δεν τα αγοράζει κανείς στις φάρμες, δεν πάνε χαμένα. Παίρνουν τον δρόμο για τις μεγάλες πόλεις, όπου τα πουλάνε σε υψηλές τιμές. Τα βάζουν στους δρόμους, τα παρουσιάζουν και στο τέλος θα καταλήξουν σε κάποιο διαμέρισμα, κατάστημα ή εμπορικό κέντρο, στολισμένα, δίπλα σε κάποιο παράθυρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ