Φιλανθρωπική εκδήλωση - "Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού": Νυφικά υψηλής ραπτικής του Zuhair Murad με σκοπό την στήριξη του Παγχιακού συλλόγου ΑΜΕΑ

Ο Σύλλογος “Οι φίλοι του Χιώτικου χωριού” με πρόεδρο την κ. Μαριέλλα Βαρώνη, διοργάνωσε απογευματινή φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την στήριξη του Παγχιακού συλλόγου ΑΜΕΑ.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πρωτότυπη επίδειξη μόδας με εκρηκτικό φινάλε της συλλογής νυφικών υψηλής ραπτικής, την οποία έστειλε ο ίδιος ο σχεδιαστής ZUHAIR MURAT από το Παρίσι. Την συλλογή εκπροσωπεύει η “PRIMALICIA” της κ. ΑΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ .

Πριν το φινάλε είδαμε τα βραδινά της PRONOVIAS. Τα κοσμήματα που συνόδεψαν την επίδειξη ήταν DRAKOPOULOS FINE JEWELS της κ.Μαρίας Δρακοπούλου.

Στην αρχή της επίδειξης θαυμάσαμε την συλλογή της A|PER|SE σε cashmere από το Λονδίνο της Κλειώ Μανδάλου καθώς και της τσάντες της “AMES the bags’’ της Lias Manjorou, εμπνευσμένες από την αρχαία Μινωική Ελλάδα.

Τα οπτικά ήταν “ORAMA” optics. Το μακιγιαζ και χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε η ομάδα του “BeautyWorld” της κ. Δέσποινας Γαβαλά με προιόντα της INGLOT, που έχει πρέσβειρα την Jennifer Lopez. Ευχαριστούμε τον κ. Ζήση Μπουκουβάλα από την “αναγέννηση” για την συμμετοχή του. Καλλιτεχνική επιμέλεια και εικαστικός τέχνης της εκδήλωσης, η Alice Δικαίου.

Photo: STUDIO PANOULIS

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ