Ελένη Τοπαλούδη: Οι απολογίες για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Η απολογία του 21χρονου για το έγκλημα στη Ρόδο

Στη δημοσιότητα έρχονται οι απολογίες των δυο κατηγορούμενων για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Να σημειωθεί πως η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε αφού είχε ξυλοκοπηθεί άγρια, επειδή προσπάθησε να φύγει από το σπίτι που την κρατούσαν οι δυο άνδρες.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζουν να «ρίχνουν» τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, περιγράφοντας πάντα τις ίδιες ακριβώς σκηνές οι οποίες επέφεραν τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας, τη νύχτα της 27ης Νοεμβρίου.

Η απολογία του 21χρονου κατηγορούμενου

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ παρουσίασε την απολογία του 21χρονου. Μέσα από αυτή, ο Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας. Τα ρίχνει όλα στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος, περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του. Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια όπου βρέθηκε νεκρή.

Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, “τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή”. Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. “Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή.”

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την άτυχη κοπέλα, κι έχω μετανιώσει για τη μετέπειτα ανάμειξή μου στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατοιγορούμενού του. Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο συγκατηγορούμενός μου ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου για να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του», δήλωσε ο 21χρονος.

Τέλος ζήτησε να γίνει εξέταση DNA στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη Ελένη καθώς και τοξικολογικές εξετάσεις στον συγκατηγορούμενό του για να αποδειχθεί αν λέει αλήθεια.

 

H εκδοχή του 19χρονου κατηγορούμενου

 

Ο 19χρονος κατηγορούμενος από την πλευρά του, περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία, τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Είναι η προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους άντρες του λιμενικού, για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Όπως λέει “η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου”. Σε αυτό το διαμέρισμα όπως φαίνεται ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ