O Πορτογάλος νικητής της Eurovision, Salvador Sobral, συγκινεί έναν χρόνο μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς (Βίντεο)

«Πέρασε ένας χρόνος από την αναγέννησή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2017 για λογαριασμό της Πορτογαλίας, Salvador Sobral, είχε συγκινήσει όχι μόνο με το πολύ ρομαντικό τραγούδι του «Amar pelos dois», αλλά και με την περιπέτεια της υγείας του που τον είχε κρατήσει μακριά από τις τεχνικές πρόβες και τις πρώτες συνεντεύξεις, στις οποίες τον αντικατέστησε η αγαπημένη αδελφή του και συνθέτρια του τραγουδιού, Luisa.

O Salvador Sobral έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια και βρισκόταν στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση επί σειρά μηνών. Ο τραγουδιστής είχε αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις στις αρχές Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, όταν ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από τη μουσική για να παραδώσει το «σώμα στην επιστήμη», δεδομένης της εύθραυστης υγείας του.

Ο Salvador Sobral, σύμφωνα με τον OGAE Greece, υπεβλήθη στις 8 Δεκεμβρίου 2017 σε μεταμόσχευση καρδιάς, αμέσως μόλις βρέθηκε συμβατός δότης. Ύστερα από ολιγόμηνη παραμονή του στο νοσοκομείο Santa Cruz της Λισαβόνας, η μεταμόσχευση ήταν επιτυχής κι Πορτογάλος πήρε εξιτήριο.

Έναν χρόνο, λοιπόν, μετά την επιτυχή μεταμόσχευση καρδιάς, ο Salvador Sobral δημοσίευσε, το Σάββατο (08/12), ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστεί τον δωρητή του, την οικογένειά του και όλους τους fans του για τη συμβολή τους στην «αναγέννησή» του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obrigado. Gracias. Merci. Thank you. ??❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salvador Sobral (@salvadorsobral.music) στις

 

Ο Πορτογάλος ερμηνευτής αναφέρει: «Γεια σας! Σήμερα είναι 8 Δεκεμβρίου και έχει περάσει ένας χρόνος από την αναγέννησή μου. Ήταν ένας απίστευτος χρόνος. Είχα μια εκπληκτικά γρήγορη ανάκαμψη. Τώρα συμμετέχω πια παντού. Μπορώ ήδη να παίζω ποδόσφαιρο! Θέλω με αυτό το βίντεο να γιορτάσω δημόσια φέτος μαζί σας. Θα το κάνω μόνο φέτος, αλλά νομίζω ότι αξίζει να γιορτάσουμε μαζί γιατί μου δώσατε μεγάλη υποστήριξη. Πολλές επιστολές, πολλά βιβλία, πολλές προσευχές. Οι άνθρωποι προσεύχονταν πολύ για μένα. Και ήθελα να σας δώσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου».

Ο ίδιος, μάλιστα, προσθέτει: «Θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον άνθρωπο που μου έδωσε αυτή την καρδιά, τον άνθρωπο που μου την τοποθέτησε (σ.σ. ο καρδιοχειρουργός Miguel Abecasis), τους ανθρώπους που με νοιάζονταν πριν και μετά. Όλοι οι νοσηλευτές, είναι οι εθνικοί μας ήρωες, οι βοηθοί , οι γιατροί, όλοι. Ακόμα και όσους από εσάς με αγαπάτε πάντα, θέλω να σας ευχαριστήσω από το βάθος της καρδιάς μου γι‘ αυτό. Ένας χρόνος έχει περάσει ήδη κι αισθάνομαι πολύ καλά κι είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη που μου δόθηκε. Ευχαριστώ πολύ. Τώρα θα παίξω ένα τραγούδι για να γιορτάσω αυτό το πρώτο έτος ανανέωσης και δύναμης».

Ύστερα, ο Salvador Sobral ερμήνευσε το «Overjoyed», οι στίχοι του οποίου συμβολικά αναφέρονται στην εκτίμησή του για τη ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ