Η εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη στον Αιγόκερω: Η δουλειά στο προσκήνιο - Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον μας στην δουλειά και μας σοβαρεύει. Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια της Γης και του Νερού του τρίτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Όσοι είστε δεσμευμένοι, κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας.

Ταύρος: Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα τη γκρεμίσει οριστικά καθώς θα είναι αδύνατο, να διατηρηθεί κάτι τέτοιο.

Δίδυμοι: Θα αλλάξει η ψυχολογική σας διάθεση με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρείστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Καρκίνος: Η μέρα θα έχει κάποιες φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από το χώρο των συμπτώσεων, παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων.

Λέων: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί.

Παρθένος: Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια συναισθηματική τρυφερότητα που φαίνεται να δημιουργείται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες.

Ζυγός: Μην αφήσετε το σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά και τη συνεργασία σας. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας.

Σκορπιός: Εάν δε χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν.

Τοξότης: Κάποια πράγματα, σύμφωνα με το oroskopos.gr, είναι απαραίτητο να γίνουν σα διαφώτιση σε προηγηθείς παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Αιγόκερως: Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στο συναισθηματικό σας τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα.

Υδροχόος: Ίσως η μέρα για  τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στη  ταλαιπωρία που θα υποστείτε, θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς.

Ιχθύς: Να θυμάστε πως ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δε σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ