Όλοι στολίσαμε δέντρο αλλά του Σπύρου Σούλη παίρνει βραβείο - Δείτε φώτο

Με μοναδική μαεστρία συνδύασε υπέροχα όλες τις τάσεις της μόδας στο δέντρο του

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του στόλισε ο Σπύρος Σούλης. Κι όπως ήταν αναμενόμενο το δέντρο του "μετρ της διακόσμησης" όχι απλά ξεχωρίζει αλλά είναι άξιο βραβείου. Ο γνωστός διακοσμητής δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του υπέροχου δέντρου του και μας εντυπωσίασε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στολίσαμε και φέτος! Τελευταίοι, αλλά είναι παραδοση πλέον! Ζεστοί τόνοι, γυάλινες και γούνινες μπάλες με animal prints και φτερά, σε γήινα χρώματα της φύσης όπως terracotta, μπορντό, λευκό και λαμπεροί τόνοι του καφέ με μικρές δόσεις από dusty μωβ κοράλια. ????? #καιτουχρονου #christmasattheoffice #designoffice #architecturestudio #soulisandberlic #fur #animalprint #feathers #mauve #brown #tan #glitter #terracotta #pantone #decor #christmasdecor #christmastree #christmas #christmas2018 # xmas #spirossoulis #epilegin #athens #greece #christmas #thisishowwedoit #hohoho ????? (Να σημειώσω ότι το δέντρο είναι από πιστοποιημένο φυτώριο στη Χαλκιδική, το οποίο ειδικεύεται αποκλειστικά στη καλλιέργεια ελάτων. Τα δέντρα αυτά έχουν φυτευτεί στην φάρμα για αυτόν ακριβώς το σκοπό!)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Soulis ? (@spiros_soulis) στις

Το δέντρο υπερπαραγωγή είναι στολισμένο με γυάλινες και γούνινες μπάλες σε ζεστούς τόνους του μωβ και της τερακότα, άνιμαλ πριντς και φτερά αλλά όλα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους και συνθέτουν ένα υψηλής αισθητικής σύνολο.

Ο Σπύρος Σούλης, με μοναδική μαεστρία συνδύασε υπέροχα όλες τις τάσεις της μόδας στο δέντρο του

Και του χρόνου!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ