Story of the Day: Με λυγμούς Βρετανός εκατομμυριούχος κάνει δηλώσεις για την εξαφάνιση - δολοφονία της 22χρονης κόρης του (φώτο-βίντεο)

Η Grace δεν ζει πια;

Ένας 26χρονος άντρας συνελήφθη για το φόνο της Grace Millane  ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας. Η 22χρονη Grace εξαφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 26χρονος άνδρας θα εμφανιστεί στο δικαστήριο του  Auckland .

Το Σάββατο η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε ότι η υπόθεση της Grace, δεν αντιμετωπίζεται πια ως υπόθεση εξαφάνισης αλλά ως υπόθεση ανθρωποκτονίας. "H Grace δεν ζει πια. Τώρα πλέον έχουμε έρευνα για φόνο", δήλωσε ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Scott Beard.

"Η οικογένεια έχει καταστραφεί. Όσοι είναι γονείς εκεί έξω καταλαβαίνουν τι περνάει αυτή η οικογένεια. Η Grace άφησε πίσω τους δικούς της στο Ηνωμένο βασίλειο και η καρδιά μας είναι κοντά τους", πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ο  Scott Beard δήλωσε ότι η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα με ακρίβεια που βρίσκεται το πρώμα της Grace αλλά θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά, για να βρεθεί και να παραδοθεί στην οικογένεια της. Όπως είπε στους δημοσιογράφους εντοπίστηκε ένα πτώμα στα πεδία Waitakare που η αστυνομία πιστεύει ότι είναι το σώμα της νεαρής κοπέλας.

"Αυτή η περιοχή αναγνωρίστηκε αργά χθες το βράδυ ως τόπος ενδιαφέροντος ως αποτέλεσμα του ερευνητικού μας έργου", δήλωσε

Η Grace Millane βρισκόταν σε προγραμματισμένο ετήσιο ταξίδι στο εξωτερικό που ξεκίνησε από το Περού. Έφτασε στη Νέα Ζηλανδία τον περασμένο μήνα και η τελευταία φορά που την είδαν, ήταν σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο του Όκλαντ με έναν άνδρα το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου.

Έκτοτε, δεν επικοινώνησε με την οικογένεια της. Ο πατέρας της Grace, David Millane ταξίδεψε από τη Βρετανία στη Νέα Ζηλανδία την περασμένη εβδομάδα, όταν δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του. Με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας που είναι γνωστός κατασκευαστής και πολυεκατομμυριούχος απηύθυνε έκκληση για να εντοπιστεί η κόρη του. 

"Η Grace είναι μια όμορφη, κοινωνική, διασκεδαστική κόρη, που βάζει την οικογένεια της πρώτα", είπε, προσθέτοντας ότι ήταν συνήθως σε επαφή με την οικογένειά της κάθε μέρα.

"Έφτασε εδώ στις 20 Νοεμβρίου και μας βομβάρδισε με πολλές φωτογραφίες και μηνύματα για τις περιπέτειες της. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αναστατωμένοι και είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να περιγράψουμε πλήρως το φάσμα των συναισθημάτων που περνάμε".

The missing 22-year-old was last seen on December 1 at Citylife Hotel

"Είναι μια αφόρητη εποχή για την οικογένεια Millane και έχουν τη συμπαράσταση μας" δήλωσε ο επιθεωρήτης Beard.  Προτού εξαφανιστεί, η Millane είχε μείνει σε ξενώνα στο Όκλαντ και άφησε κάποια από τα υπάρχοντά της εκεί. Ο Beard δήλωσε ότι συναντήθηκε με έναν άνδρα για μερικές ώρες το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, πριν οι κάμερες παρακολούθησης τους έδειξαν να μπαίνουν στο ξενοδοχείο CityLife στις 9.40 μ.μ. περίπου, σύμωνα με όσα αναφέρει ο Guardian. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ