16χρονος πέθανε 19 μήνες μετά τον ξυλοδαρμό για να σώσει την μητέρα του από βιασμό - Εκείνη όμως τον είχε εγκαταλείψει!!! (φωτό)

Ο μικρός ήρωας είχε χτυπηθεί στο κεφάλι, έπεσε σε κώμα και έδινε μάχη για τη ζωή

Ήταν περίπου ένα χρόνο πριν όταν ο 15χρονος τότε Βάνια Κραπίβιν, επιστρέφοντας από το σχολείο βρήκε τον γείτονα του Ρόμαν Πρόνιν να στέκεται πάνω από την αιμόφυρτη μητέρα του που ούρλιαζε. Ο Πρόνιν είχε μαχαιρώσει την 43χρονη τότε Ναταλία Κραπίβινα πολλές φορές καθώς προσπαθούσε να την βιάσει.

Ο Βάνια είδε την φρικτή σκηνή μπαίνοντας στο διαμέρισμα τους και προσπάθησε να σώσει την μητέρα του.  Τότε ο μεθυσμένος γείτονας τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα βαράκι βάρους τριών κιλών.

Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές εντόπισαν το παιδί αιμόφυρτο και λιπόθυμο. Ο άνδρας είχε φύγει από το σημείο πιστεύοντας πως είχε σκοτώσει το παιδί. Τελικά ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του που είχε μαχαιρωθεί 27 φορές. Το παιδί έπεσε σε κώμα ενώ η μητέρα ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο.

Οι χειρούργοι αφαίρεσαν ένα μέρος του εγκεφάλου και έβαλαν κομμάτια τιτάνιου στο κρανίο. Ένα χρόνο μετά την επίθεση, το παιδί έδειξε σημάδια καλυτέρευσης ξεκινώντας να τρώει πολτοποιημένο φαγητό και αναγνωρίζοντας την νοσοκόμα που τον φρόντιζε.

Το ακόμα πιο τραγικό  της ιστορίας είναι πως μόλις η μητέρα του πήρε εξιτήριο, δεν επισκέφτηκε τον γιο της ούτε μία φορά, ουσιαστικά τον εγκατέλειψε. 

Η γυναίκα έγινε αντικείμενο σφοδρής κριτικής στη Ρωσία με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μιλήσει δημόσια και να ισχυριστεί ότι έχει προβλήματα με το αλκοόλ. Μάλιστα είπε πως είχε τύψεις γι αυτό που είχε πάθει ο γιος της και γι αυτό δεν μπορούσε να τον επισκεφτεί.

Απλοί πολίτες μάζεψαν χρήματα προκειμένου να στείλουν τον 16χρονο σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία. Δυστυχώς η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν από δύο μέρες με αποτέλεσμα ο  37χρονος επίδοξος βιαστής της μητέρας του, που αρχικά κατάδικαστηκε για την επίθεση σε 14 χρόνια φυλάκιση,  να αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση όπως αναφέρει η Daily Star.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ