Μπιγιόνσε: Με κορμάκι της Μαίρης Κατράντζου κατέπληξε στην συναυλία για τα γενέθλια του Νέλσον Μαντέλα (φωτό & βίντεο)

Μάγεψε η Μπιγιονσέ στη συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μαντέλα

Το σούπερ αστέρι της αμερικανικής μουσικής σκηνής, η Μπιγιονσέ απέτισε φόρο τιμής χθες Κυριακή στον Νέλσον Μαντέλα, σε μια μεγαλειώδη συναυλία στο Γιοχάνεσμπουργκ, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών όπως του Έντ Σίραν, του Τζέι Ζι, του Φάρελ Ουίλιαμς και του Άσερ.

Το μουσικό σόου σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ ήταν η κορύφωση μιας σειράς εκδηλώσεων που οργανώθηκαν για τα 100 χρόνια από τη γέννηση, την 18η Ιουλίου του 1918, του ήρωα της μάχης κατά του απαρτχάιντ. Πραγματοποιήθηκε επίσης στο πλαίσιο μιας εκστρατείας για την εξάλειψη της φτώχειας και του παιδικού υποσιτισμού και την προαγωγή της ισότητας των φύλων.

Η Μπιγιονσέ η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα εντυπωσιακό κορμάκι, δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου τραγούδησε πολλές επιτυχίες της και ερμήνευσε κι ένα τραγούδι μαζί με τον Εντ Σίραν.

Χιλιάδες θαυμαστές της, εκ των οποίων πολλοί κατάφεραν να απολαύσουν το θέαμα με δωρεάν είσοδο ως αντάλλαγμα για την ακτιβιστική δράση τους, κατέκλυσαν το στάδιο αρκετές ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας.

Πέραν μιας σειράς αστέρων του διεθνούς πενταγράμμου, μεταξύ αυτών του Κρις Μάρτιν, του συγκροτήματος Κολντπλέι, ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόζα υποδέχθηκε τους ομολόγους του από τη Γκάνα Νάνα Ακούφο-Άντο, τη Ρουάντα Πολ Καγκάμε και τη Σιέρα Λεόνε Τζούλιους Μάαντα Μπίο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ