Κώστας Γεωργουσόπουλος: «Η Ακρίτα δεν έχει δει τον Σεφερλή στο θέατρο - Είναι πολύ μεγάλος ηθοποιός»

«Μην μπερδεύουμε την κριτική με οποιοδήποτε δημοσιογραφικό σχόλιο» ανεφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος πήρε θέση στη διαμάχη μεταξύ Έλενας Ακρίτα και Μάρκου Σεφερλή υποστηρίζοντας τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο κριτικός θεάτρου ανέφερε: «Εγώ την άποψή μου για τον Μάρκο την έχω πει και την υποστηρίζω ακράδαντα και σήμερα: τον θεωρώ πολυ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη».

Επίσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος υποστήριξε στην εφημερίδα «Espresso»: «Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «trash» της κ. Ακρίτα στον κ. Σεφερλή, αφού σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση το ήθος αυτού του ανθρώπου δεν είναι τέτοιο. Απλά, ξαναλέω, δεν τον έχουν δει τον Μάρκο και γράφουν. Καταρχάς, ο άνθρωπος αυτός δεν βωμολοχεί. Αφήνει υπονοούμενα, υπαινιγμούς σεξουαλικούς. Και πού δεν γίνεται πλέον αυτό; Το κοινό του εξάλλου είναι γιαγιάδες και παιδιά. Είναι δυνατόν να είσαι πατέρας και να βωμολοχείς για να προκαλέσεις γέλιο; Εν κατακλείδι, νομίζω πως δεν ξέρουν τι είναι trash και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν τον έχουν δει στο θέατρο. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτά τα θέματα. Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν».

Τέλος, ο κ. Γεωργουσόπουλος δεν άφησε ασχολίαστο το κείμενο της κ. Ακρίτα: «Όλο αυτό δεν είναι κριτική. Μην μπερδεύουμε την κριτική με οποιοδήποτε δημοσιογραφικό σχόλιο. Η κριτική έχει άλλο ύφος και είναι εντελώς διαφορετικό λογοτεχνικό είδος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ