Σπάνια συνέντευξη της Κατερίνας Γιουλάκη: Θέλω να με θυμούνται όπως ήμουν όχι μία παλιόγρια

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη θρυλική σειρά "Το ρετιρέ"

Η Κατερίνα Γιουλάκη είναι μια ηθοποιός που έχει διανύσει μεγάλη πορεία και έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές  Το κοινό την αγάπησε στους ρόλους που ερμήνευσε στις ταινίες "¨Οι γαμπροί της Ευτυχίας", "Ο σπαγγοραμένος",  "Οι κληρονόμοι", "Οι κυρίες της αυλής", "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη",  "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" και πολλές ακόμα.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την κοσμική σκηνή . Σπάνια εμφανίζεται και ακόμα πιο σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Η αγαπημένη ηθοποιός που τη δεκαετία του 90 πρωταγωνιστούσε  στη «θρυλική» σειρά του Mega «Το Ρετιρέ», μίλησε στην εκπομπή «Τι λέει;» του Alpha.

Σε ερώτηση για το σήριαλ στο οποίο υποδυόταν την "Κυρία Κατερίνα" ( Το ρετιρέ) είπε: «Ένα σιριαλάκι ήταν. Μόνο Όσκαρ που δεν μας έδωσαν», συμπληρώνοντας: «Μου άφησε μία αναγνωρισιμότητα, που την είχα βέβαια, και μου άφησε τρυφερές στιγμές. Την εποχή που γυριζόταν άγγιζε τα προβλήματα των εργαζομένων, της οικογένειας».

Αναφερόμενη στους λόγους για τους οποίους έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια είπε: «Είπα stop. Εγώ έχω κρεμάσει τα παπούτσια μου σαν τους ποδοσφαιριστές. Τελείωσα εγώ με την τηλεόραση, με το θέατρο, με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Τέρμα. Ήθελα να με θυμούνται οι άνθρωποι όπως ήμουν παλιά, όχι όπως τώρα που είμαι μια παλιόγρια. 80 ετών είμαι. Θα μου πεις ο Βουτσάς είναι 87 και δουλεύει ακόμα. Δεν κάνω κριτική για κανένα συνάδελφο για όνομα του Θεού!», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ