Υπέροχες εικόνες: Άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Βηθλεέμ (φωτό-βίντεο)

Το  γιγαντιαίο δέντρο βρίσκεται μπροστά από την Εκκλησία της Γεννήσεως, όπου γεννήθηκε ο Ιησούς σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση.

Ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε στη  Βηθλεέμ της Δυτικής Όχθης , στο Ισραήλ, σηματοδοτώντας  την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το  γιγαντιαίο δέντρο βρίσκεται μπροστά από την Εκκλησία της Γεννήσεως, όπου γεννήθηκε ο Ιησούς σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση.

Η φωταγώγηση του δένδρου έγινε παρουσία πιστών από όλο τον κόσμο ενώ τα μέτρα ασφαλείας των ισραηλινών αρχών ήταν αυστηρά αλλά διακριτικά.

Ο πρωθυπουργός της Παλαιστίνης Ράμι Χάμνταλα και ο πατέρας Francesco Patton, ανώτερος υπάλληλος της Καθολικής Εκκλησίας στους Αγίους Τόπους, ήταν παρόντες στην τελετή.

Με πυροτεχνήματα και εορταστικές εκδηλώσεις συνοδεύτηκε η ετήσια τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Manger η οποία συγκεντρώνει εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο, στην διάρεκα της εορταστικής περιόδου σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι times of israel.

Οι εορτασμοί στη Βηθλεέμ κορυφώνονται με την μεσονύχτια συγκέντρωση των πιστών, την παραμονή των Χριστουγέννων στην Εκκλησία της Γεννήσεως.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ