Ήταν εργοστάσιο πλυντηρίων και έγινε ένα ατμοσφαιρικό μπουτίκ ξενοδοχείο στο Παρίσι (φωτό-βίντεο)

Όλοι θα θέλαμε να μένουμε σε ένα τέτοιο "σπίτι"

Maison στα γαλλικά σημαίνει σπίτι και το υπέροχο μπουτίκ ξενοδοχείο  Maison Breguet, που βρίσκεται σε μια όμορφη γειτονιά στα ανατολικά της "Πόλης του φωτός", έχει δημουργηθεί σε αυτή τη λογική: Να σας κάνει να αισθανθείτε "σα στο σπίτι σας"

Για την ακρίβεια το εξαιρετικά διακοσμημένο ξενοδοχείο πέντε αστέρων θα σας κάνει να αισθανθείτε σα στο σπίτι που όλοι θα θέλαμε να έχουμε. Σε μια γειτονιά γεμάτη ζωή αλλά όχι ξενοδοχεία, το πολυτελές συγκρότημα που είναι το Maison Bréguet φαίνεται να είναι πρόδρομος πολύ ωραίων χώρων φιλοξενίας.

 Σε απόσταση αναπνοής από τη  διάσημη περιοχή του Marais με τις γνωστές γκαλερί και τα φημισμένα εστιατόρια και κοντά στη Βαστίλη και τα λιθόστρωτα δρομάκια της Roquette, το Maison Bréguet είναι ένα είδος προθάλαμου στην πρωτεύουσα.

Στους χώρους του αντικατοπτρίζεται θαυμάσια ο παρισινός πολιτισμός και η γαλλική φινέτσα. Άνοιξε μόλις πριν από λίγες ημέρες, και έχει σχεδιαστεί για να απευθύνεται σε ξένους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την πόλη και τους Παρισινούς αναζητούν ένα φιλικό μέρος για να πάνε. 

Οι υπηρεσίες του δεν είναι μόνο φιλικές προς τους επισκέπτες  αλλά σέβονται την εθιμοτυπία του γαλλικού στιλ που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της παρισινής φιλοξενίας και των εστιατορίων. Στο τιμόνι αυτού του πολύ τολμηρού έργου βρίσκονται ο ορμητικός Brice Errera και ο Samuel Gelrubin.

Η κουζίνα του Maison Breguet δεν θα σας απογοητεύσει, καθώς φιλοξενεί το νεότερο εστιατόριο των David Lanher και Marco Marzilli, υποστηρικτών της φιλοσοφίας bistronomy που καταφέρνουν να συνδυάσουν επιδέξια φρέσκα προϊόντα της αγοράς με μοντέρνες και εξεζητημένες τεχνικές.

Για όσους  αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης  μετά τη βόλτα στους δρόμους της πόλης, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό σπα με εσωτερική πισίνα, σάουνα και μίνι γυμναστήριο.

Εκτός από τα δωμάτια το ξενοδοχείο διαθέτει και ένα «σπίτι» μέσα στο «σπίτι», ιδανική επιλογή για την οικογένεια ή για ένα σαββατοκύριακο με την παρέα στο Παρίσι.

Στους χώρους του Maison Breguet κυριαρχεί η γαλλική φινέτσα και κομψότητα και συνδυάζεται η τέχνη με την ιστορία του Παρισιού.

Και το πιο εντυπωσιακό από όλα; Το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο που έγινε το στολίδι του Παρισιού ήταν ένα πρώην εργοστάσιο πλυντηρίων.

Φωτογραφίες: Maison Breguet

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ