Τώρα η Μπάρμπαρα χαίρεται που ο Τζορτζ πάει να τη βρει - Οι πιο όμορφες στιγμές του ζευγαριού (φωτό)

Ο Τζορτζ και η Μπάρμπαρα Μπους έμειναν μαζί 73 χρόνια. 

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, ο οποίος ηγήθηκε της χώρας του από το 1989 έως το 1993 στη διάρκεια του τέλους του Ψυχρού Πολέμου, απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, ανακοίνωσε αργά χθες, Παρασκευή, το βράδυ ο γιος του, ο Τζορτζ Ουόκερ Μπους.

.Ο θάνατος του πρώην Αμερικανού προέδρου ήρθε μερικούς μόλις μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του, της Μπάρμπαρα, με την οποία παρέμεινε παντρεμένος επί 73 χρόνια. Το ζευγάρι είχε πέντε παιδιά και 17 εγγόνια.

Η Μπάρμπαρα Πιρς γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1925 στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης και πέθανε στις 17 Απριλίου του 2018. Παντρεύτηκε με τον Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, σε ηλικία 19 ετών. Απέκτησαν έξι παιδιά, ανάμεσά τους τον Τζορτζ Ουόκερ Μπους, τον πρόεδρο των ΗΠΑ από το 2001 ως το 2009, και τον Τζεμπ Μπους, κυβερνήτη της Φλόριντας από το 1999 ως το 2007 και ατυχήσαντα διεκδικητή του χρίσματος των ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2016. Υπήρξε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ από το 1989 ως το 1993.

Για τον Τζορτζ Μπους η Μπάρμπαρα είχε πει ότι ήταν το πρώτο αγόρι που την είχε φιλήσει

Ο Τζώρτζ Μπους τίμησε την επί 73 χρόνια σύζυγό του στην κηδεία της, φορώντας ενα ζευγάρι κάλτσες με σχέδιο βιβλία! Ο λόγος; Η αγάπη της γυναίκας του για το διάβασμα και τα βιβλία.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ