Αυτά τα φυτά κάνουν καλό στην υγεία σου!

Βάλε οπωσδήποτε ένα από αυτά στο σπίτι σου

Ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν πως υπάρχουν κάποια φυτά που έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τον αέρα από τις τοξίνες και τις σκόνες, κάτι που κάνει πολύ καλό στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Σύμφωνα με το powerofpositivity έρευνα έδειξε πως τα παρακάτω φυτά έχουν την ιδιότητα να κρατούν τα επίπεδα του οξυγόνου σε πολύ καλό επίπεδο μέσα στο σπίτι.

Δείτε ποια είναι αυτά τα φυτά:

Φυτό «αράχνη», χλωρόφυτο

Είναι πολύ αποτελεσματικό στο να απορροφά τις τοξίνες του αέρα, όπως το μονοξείδιο του άνθρακα. Μια μόνο γλάστρα έχει την ικανότητα να καθαρίζει τον αέρα σε έναν χώρο 200 τ.μ.

Λεβάντα

Το λάδι της λεβάντας χρησιμοποιείται για αρωματοθεραπεία. Σε έρευνα που διεξήχθη έδειξε πως οι ασθενείς που δέχτηκαν αρωματοθεραπεία με το συγκεκριμένο φυτό έδειξαν να καλυτερεύουν.

Αλόη

Είναι η κατάλληλη για να αυξήσει το οξυγόνο του σπιτιού, γιατί απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα και το μονοξείδιο του άνθρακα. Η Αloe Vera είναι ένα φυσικό και αποτελεσματικό καθαριστικό για τον αέρα.

Σπαθίφυλλο

Καθαρίζει τις τοξίνες του αέρα και παράγει οξυγόνο και όπως αναφέρει η NASA στην έρευνά της, χρειάζονται 15-18 τέτοια φυτά σε έναν χώρο 500 τ.μ. για να καθαρίσει πλήρως.

Ζέρμπερα

Αυτό το φυτό έχει την εξής ιδιότητα: Μπορεί να καθαρίζει το βενζόλιο από το χώρο στον οποίο βρίσκεται. Εκτός από την ομορφιά του χρησιμεύει λοιπόν και στην υγεία.

Χρυσάνθεμο

Τα χρυσάνθεμα, είναι αποτελεσματικά στην απομάκρυνση βενζολίου, τριχλωροαιθυλενίου, φορμαλδεΰδης και αμμωνίας από τον αέρα στο σπίτι σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ