Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά πρώτη φορά για όσα έγιναν με τον Γιώργο Παπαδάκη: Ορισμένα πράγματα είναι θέμα παιδείας

Μίλησε για όλα!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σπάει τη σιωπή της και μιλά πρώτη φορά για την κόντρα της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, έπειτα από 8 χρόνια!

Αναλυτικά:

Λένε πως βρίσκεσαι σε άγρια κόντρα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Για την ακρίβεια, πως σου μίλησε πολύ άσχημα και αποφάσισες να αποχωρήσεις από το πρωινό. Ποια είναι λοιπόν η δική σου εκδοχή;

«Πραγματικά υπήρξε μια ένταση που με ώθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί έως τότε, πολλές φορές τα γεγονότα είναι απρόβλεπτα και σε κάνουν να πρέπει να αλλάξεις δρόμο. Θεωρώ όμως ότι πήρε αρκετή έκταση το θέμα και 6εν νομίζω πως έχει αξία πια να το συζητάμε. Στις δουλειές υπάρχουν οι εντάσεις, κάποιες φορές ξεπερνούν τα όρια και φέρνουν τη ρήξη, έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή υπάρχουν τσακωμοί, τα όρια στον εαυτό μας όμως τα βάζουμε εμείς στο τι μπορούμε να δεχτούμε και τι όχι. Και εγώ έκρινα για τα δικά μου όρια ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα»

Έχεις θυμώσει μαζί του; Έχεις πίκρα; Τι συναισθήματα έχεις για εκείνον;

«Δεν έχω καμία πίκρα και κανέναν θυμό για τον Γιώργο, Παπαδάκη. Μια επαγγελματική σχέση έληξε και μόνο αυτό. Ορισμένα πράγματα, στο που αρχίζεις και πού σταματάς, είναι θέμα παιδείας. Καταλαβαίνω ότι περιμένουν κάποιοι από μένα να εκθέσω έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκα για αρκετά χρόνια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος για μένα και κοιτάω μπροστά»

Μίλησες μαζί του;
«Μιλήσαμε και με ρώτησε αν θα επιστρέψω στην εκπομπή. Του είπα ότι η απόφαση μου είναι να μη γυρίσω και έκλεισε εκεί το θέμα. Δεν συζητήσαμε τίποτε άλλο»

Πού θα ήθελες ιδανικά να αξιοποιηθείς στο κανάλι μετά τη ρήξη με τον Γιώργο Παπαδάκη; «Γενικά, στη συνέχεια της καριέρας μου θα ήθελα να εργαστώ σε live εκπομπή που μου ταιριάζει και μπορώ να υποστηρίξω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα τόσα χρόνια. Δεν έγινε με το συγκεκριμένο κανάλι. Δεν πειράζει όμως, πάμε παρακάτω»

Σε άλλο κανάλι εννοείς; «Ούτε αυτό μπορώ να σου πω τώρα»

Δηλαδή, χτύπησε το τηλέφωνο; «Ναι, χτύπησε το τηλέφωνο και είμαι σε συζητήσεις. Το θέλω και εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί μου έχει λείψει η επαφή μου με τον κόσμο»

Ακούστηκε ότι έφυγες κλαίγοντας από την εκπομπή του Παπαδάκη, ότι θα πας στην εκπομπή του Αρναούτογλου, ότι μιλάς με το Οpen tv, πολλά σενάρια, χωρίς εσύ να έχεις μιλήσει. Τι θα μου απαντούσες σε όλα αυτά;

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά, τα περισσότερα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν ισχύουν. Το πώς έφυγα δεν έχει πλέον σημασία για μένα, κρατάω μόνο το ότι αποχώρησα και πλέον δίνω βάση στις επόμενες κινήσεις μου. Από την πλευρά μου, δεν έχω σκοπό ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω κάθε δημοσίευμα που γράφεται»

Ποια ήταν η αίσθηση όταν μάζευες τα πράγματα σου από το γραφείο;«Όταν μάζευα τα πράγματα μου, είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτή η συνεργασία είχε πια λήξει, και γι' αυτό δεν είχα συναισθήματα λύπης. Μπορώ να σου πω ότι το έκανα με χαρά, γιατί τελικά κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα να ξεκινήσω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου. Οι αλλαγές πάντα γίνονται για καλό», λέει η ίδια στο περιοδικό Down Town.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ