Αποκαλύψεις: Η Μέγκαν Μάρκλ έκανε την νύφη της Κέιτ Μίντλετον να κλάψει – Δεν της άρεσε το φόρεμα της Σάρλοτ για τον γάμο της

Βρίσκονται σε ρήξη οι δυο Δούκισσες; 

Οι φήμες για ρήξη των σχέσεων μεταξύ του δουκάτου του Σάσεξ και του δουκάτου του Κέιμπριτζ κυκλοφορούν εδώ και μήνες.

Μάλιστα, δημοσιεύματα, που έκαναν το γύρο των βρετανικών ΜΜΕ και όχι μόνο, αναφέρουν πως οι δύο Δούκισσες δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και αυτός είναι και ένας λόγος που ο Χάρι και η Μέγκαν μετακομίζουν στο εξοχικό Φρογκμόρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της The Sun πριν αρκετούς μήνες δημιουργήθηκε ένα σκηνικό κατά το οποίο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον έβαλε τα κλάματα.

Πιο συγκεκριμένα οι απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της αγχωτικής πρόβας για το φόρεμα που θα φορούσε η μικρούλα πριγκίπισσα Σαρλοτ, ως παρανυφάκι στο γάμο της, έκαναν την μητέρα του κοριτσιού, Κέιτ Μίντλετον, να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι η πίεση του γάμου έκανε την Μέγκαν να ξεσπάσει στην Κέιτ η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Ένας άνθρωπος μέσα από το παλάτι είπε στην Daily Telegraph: «Η Kate είχε μόλις γεννήσει το τρίτο της παιδί, τον Πρίγκιπα Λούις, και αισθάνθηκε συναισθηματικά φορτισμένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ