Νίκος Γαλανός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχαμε μια σχέση αγάπης και φιλίας - Ήξερε ότι θα "φύγει"» (Βίντεο)

«Ξέρω πολλά πράγματα για την Αλίκη που δεν θα τα μάθει ποτέ ο κόσμος» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Ο Νίκος Γαλανός αποκάλυψε τη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και, μάλιστα, αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές της.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στη χθεσινή εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!», είπε: «Με την Αλίκη είχαμε μια σχέση αγάπης, φιλίας… Μια πάρα πολύ καλή σχέση με όλη την καθημερινότητα. Μπορεί σε ένα έργο είτε θεατρικό είτε κινηματογραφικό να ήμασταν στα… μέλια και μέχρι το τέλος των παραστάσεων ή των γυρισμάτων να πλακωνόμασταν. Και μπορεί για τον επόμενο χρόνο να μη μιλούσαμε. Έτυχε να είμαι στα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα, σταθμούς της ζωής της. Ξέρω πολλά πράγματα για την Αλίκη που δεν θα τα μάθει ποτέ ο κόσμος».

Ο Νίκος Γαλανός γύρισε τον χρόνο πίσω, στα τελευταία χρόνια της ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Στη “Μελωδία της Ευτυχίας” είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της. Δεν της είχα πει τίποτα, αλλά το καταλάβαινα. Θυμάμαι όπως της κρατούσα, σε μια σκηνή, το χεράκι της, ένιωθα ότι σαν το χέρι της να μίκρυνε, να μάζευε και λέω κάτι δεν πάει καλά. Πήγαινα στο νοσοκομείο για να την δω από την πίσω πόρτα, χωρίς να παίρνει είδηση κανείς, δεν μου άρεσε όλο αυτό το “νταβαντούρι” που γινόταν. Η τελευταία φορά που είδα την Αλίκη ήταν στο δωμάτιό της, στο Ιατρικό. Ήξερε ότι θα “φύγει”, ήταν σε προχωρημένο στάδιο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ