Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο - Οι λόγοι και τι γίνεται αν δεν αρέσει στο σύντροφο σας

Σου φτιάχνει τη μέρα και έχει πολά οφέλη

Ανήκετε στις κυρίες που τους αρέσει να ξεκινάνε τη μέρα τους "δυναμικά" και ρομαντικά με "πρωινό στο κρεβάτι"; Κι όταν λέμε "πρωινό" δεν εννοούμε γεύμα αλλά σεξ. Αν ναι πολύ καλά κάνετε γιατί το πρωινό σεξ σου φτιάχνει τη μέρα και έχει πολλαπλά οφέλη. Εξάλλου αρέσει και σε πολλούς άντρες.

 Το 2015, η εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lovehoney ρώτησε 2 300 ενήλικες σχετικά με το πότε προτιμούσαν να κάνουν σεξ. Οι άντρες επιθυμούσαν να κάνουν σεξ μεταξύ 6 και 9 το πρωί, με το peak τους στις 7:54 το πρωί. (Το αντίθετο όμως αποδείχτηκε για τις γυναίκες, οι οποίες δήλωσαν ότι προτιμούν να κάνουν σεξ μεταξύ 11:00 το βράδυ και 2 τα ξημερώματα).

Το πρωινό σεξ σε κάνει πιο παραγωγική

Σε μια έρευνα του 2018, το Mattress Advisor ζήτησε περίπου από 1 000 ενήλικες να μιλήσουν για τις επιδόσεις τους μετά το πρωινό σεξ. Περισσότεροι από τους μισούς άντρες - 53% - δήλωσαν ότι το πρωινό σεξ τους έκανε πιο παραγωγικούς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το πρωινό σεξ μπορεί να βοηθήσει να νικήσεις το πρωινό άγχος

Το σεξ πλημμυρίζει το σώμα με ωκυτοκίνη, μια ορμόνη που ανακουφίζει από την πίεση και σε κάνει να αισθάνεσαι χαλαρή και χαρούμενη. Και όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου κακός τρόπος να ξεκινήσει έτσι μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Για μια επιπλέον δόση χαλάρωσης, δώσε χρόνο για λίγες αγκαλιές πριν σηκωθείς από το κρεβάτι για το ντους σου.

Και τι γίνεται αν του συντρόφου μου δεν του αρέσει το πρωινό σεξ;

Μπορεί να σου αρέσει το πρωινό σεξ, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να μην αρέσει στον σύντροφό σου. Σε αυτήν την έρευνα του Lovehoney, το 33% των ανδρών και το 44% των γυναικών δήλωσαν ότι στο παρελθόν είχαν σχέσεις που υπέφεραν λόγω των διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων.

Δες λοιπόν αν μπορείς μαζί με τον σύντροφό σου να συμβιβαστείτε – όπως και σε άλλα σημεία της σχέσης. Καλό είναι να μοιράσετε τις σεξουαλικές σας επαφές μεταξύ πρωινού και βραδινού, ώστε και οι δυο σας να είσαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσατε επίσης να κρατήσετε τα παιχνιδάκια σας για τα πρωινά του σαββατοκύριακου, που δεν χρειάζεται να ξυπνήσετε νωρίς και να φτάσετε αγχωμένοι στο γραφείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ