Χρόνια πολλά στην δικιά μας Κατερίνα Τσεμπερλίδου - Τη συγγραφέα των best sellers της ευτυχίας - Τη γυναίκα συνώνυμο της θετικής ενέργειας (φωτό)

Η αγαπημένη μας...

Η αγαπημένη μας Κατερίνα Τσεμπερλίδου γιορτάζει σήμερα . Το eirinika.gr έχει δυναμική συνεργασία με την ιστοσελίδα που δημιούργησε η Κατερίνα  η οποία ξεχωρίζει για τα θέματα που παρουσιάζει με αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Αγίας Αικατερίνης. ? . . . . #ονομαστικήγιορτή #nameday #namedaygirl #katerina #lifeisagift #saintcatherine #everyyear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina (@tsemperlidou) στις

 

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην διαφήμιση η Κατερίνα Τσεμπερλίδου έγραψε πολλά βιβλία που έγιναν best sellers καθώς  είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για όσους θέλουν στη ζωή τους να βρουν την ευτυχία μαθαίνοντας να αγαπούν τον εαυτό και τους γύρω τους.

 

 

Σήμερα ημέρα της ονομαστικής της εορτής, της ευχόμαστε χρόνια πολλά, να είναι πάντα καλά για να μας χαρίζει αισιοδοξία και να μας δείχνει το δρόμο της ευτυχίας.

 

 

 

 

Who is Who

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στα Πατήσια. Σπούδασε Νομικά και από μια σύμπτωση βρέθηκε στον κόσμο της διαφήμισης, που την κέρδισε από πολύ νωρίς. Υπήρξε η νεαρότερη δημιουργική διευθύντρια στην Ελλάδα και πρόεδρος διαφημιστικής εταιρίας. Έχει δημιουργήσει περισσότερες από 500 διαφημιστικές καμπάνιες για εμπορικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς

 

 

Έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τη δημιουργικότητά της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει γράψει πολλά σλόγκαν για σημαντικές μάρκες, όπως «Γάλατα υπάρχουν πολλά, ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα», «Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι», «ΙΟΝ Αμυγδάλου, η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή», «Και ΝΟΥΝΟΥ και light», «Αλλατίνη, γεύσεις μπροστά».

Είναι συγγραφέας έντεκα βιβλίων, μεταξύ των οποίων του Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι. Είναι επίσης αρθρογράφος σε γνωστά μηνιαία περιοδικά.

Επιπλέον, έχει κάνει εισηγήσεις και ομιλίες σε συνέδρια, παρουσιάσεις, πολλαπλές εμφανίσεις για συνεντεύξεις στην τηλεόραση και έχει φιλοξενηθεί ως καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές , καθώς και σε αφιερώματα στον Τύπο. Για πολλά χρόνια έχει διατελέσει μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος, του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας και του Ινστιτούτου Επικοινωνίας

 

 

Ακολουθείστε την Κατερίνα στο Instagram έχετε να κερδίσετε μόνο θετική ενέργεια

Εργογραφία

Διηγήματα
Έτσι για καφέ και κουβέντα, Αδάμ, 1991, Μοντέρνοι Καιροί, 1997
Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι, Μοντέρνοι Καιροί, 1996
Χριστουγεννιάτικο φως, Μοντέρνοι Καιροί, 1998
Αγάπη μου κολυμπάς με καρχαρίες, Μοντέρνοι Καιροί, 2004
 

Μυθιστορήματα
Κεραυνοβόλος γάμος, εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 2000

Άρθρα
Έχω μήνυμα για σας, Μοντέρνοι Καιροί, 2007

Βιβλία αυτογνωσίας
Η ευτυχία είναι απόφαση, Μοντέρνοι Καιροί, 2008
Τα μονοπάτια της ευτυχίας, Μοντέρνοι Καιροί, 2009
Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα, Μοντέρνοι Καιροί, 2010
Εγώ στα καλύτερά μου, Μοντέρνοι Καιροί, 2011
Ψυχική Μπουγάδα, Εκδόσεις Ψυχογιός, 2013

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ