Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με Δία 26/11: Η Τύχη με το μέρος μας

Η Σύνοδος Ήλιου-Δία στις 26 Νοεμβρίου, φέρνει άπλετη τύχη, ευημερία και εύνοια! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Ο Ήλιος και ο Δίας στο πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη, την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, μας δίνει την μεγάλη ευκαιρία για την εκπλήρωση των στόχων μας και των ονείρων μας. 

Η μεγαλειώδης αυτή, Σύνοδος αυτή μας ωθεί να αρπάξουμε σημαντικές ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και να υλοποιήσουμε επιτέλους τα σχέδια μας!

Χωρίς υπερβολές και επιπολαιότητες,  ανοίγουμε και ακολουθούμε ένα δρόμο εύνοιας και τύχης στη ζωή μας. 

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαήμερου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη σε βοηθάει να επεκταθείς σε ότι επιθυμείς και να πετύχεις στόχους!  Εύνοια έχεις σε επαφές, γνωριμίες, επικοινωνίες και ταξίδια. Αισιοδοξείς ξανά!

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνεις να διευθετήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες. Εύνοια σε οικονομικό τομέα αλλά και στην ερωτική σου ζωή! Πάθος, ερωτισμός και εκπλήρωση επιθυμιών!  

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μεγάλη ευκαιρία  να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου για να βελτιώσετε την σχέση σας, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος ίσως κάνεις τώρα, την γνωριμία της ζωής σου, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου και η τύχη θα σε βοηθήσει, φέρνοντας θετικές αλλαγές και επιτυχία! Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και εσύ λάμπεις εμφανισιακά!

ΛΕΩΝ: Ετοιμάσου για λάμψη, τύχη, κατακτήσεις, απολαύσεις, έρωτα, δημιουργία και διασκέδαση. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση, στον ερωτικό τομέα!  Ζητήματα με παιδιά ή τυχερά παιχνίδια ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Υλοποιείς  με επιτυχία σχέδια που σχετίζονται με σπίτι και οικογένεια! Επιπλέον ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν, ευνοούνται και διορθώνονται, ακόμα κι αν πρόκειται για έρωτα του παρελθόντος!

ΖΥΓΟΣ: Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες. Πολλές οι ευκαιρίες για νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θετικές αλλαγές να περιμένεις στα οικονομικά σου, αλλά και τύχη στα αισθηματικά σου! Νιώθεις σιγουριά, ηρεμία και η χαμένη σου αυτοεκτίμηση, επιστρέφει!  

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλεύσου στο έπακρο την τύχη σου, αναγνωρίζοντας γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους σε κάθε τομέα της ζωής σου! Μόνο θετικές εξελίξεις και επιτυχία, σε κάθε σου επιθυμία και στόχο!  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Απαλλάσσεσαι από αρνητικές σκέψεις και κακή διάθεση και μπορείς να νιώσεις και πάλι, ευτυχισμένος! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου  και ίσως μία κρυφή ερωτική ιστορία να σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται θετικές αλλαγές και εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους, τις επιθυμίες και κυρίως το φιλικό σου περιβάλλον. Οι φίλοι τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν σημαντικά και οι σχέσεις σας ενδυναμώνονται. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις  αξιόλογες γνωριμίες!  

ΙΧΘΥΣ: Θετικές εξελίξεις και αναγνώριση να περιμένεις, στον τομέα της καριέρας! Είσαι ουσιαστικά γοητευτικός, ικανός και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου υπόσταση!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ