Grand Forest Metsovo Mountain Resort: Πολυτέλεια σε ένα ορεινό θησαυρό 5 αστέρων «κρυμμένο» σε ένα καταπράσινο τοπίο

Στις πλαγιές του Μετσόβου ανάμεσα στα πεύκα και τα έλατα κρύβεται ένα ξενοδοχειακός θησαυρός πέντε αστέρων με θέα που κόβει την ανάσα.

Το Grand Forest Metsovo Mountain Resort αποτελεί μία πρόταση διαμονής και φιλοξενίας στον ορεινό προορισμό του Μετσόβου, ταιριαστή με ολες τις αποδράσεις καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Φωλιασμένο στην κορυφή του βουνού με θέα την όμορφη πόλη του Μετσόβου, το Grand Forest Metsovo είναι η απόλυτη απόδραση. Βρίσκεται στους πρόποδες του παρθένου Εθνικού Πάρκου Πίνδου (Βάλια Κάλντα), στην καρδιά ενός πυκνού δάσους μαύρης πεύκης, προσφέροντας εκπληκτική πανοραμική θέα.

Σε αυτό το ξενοδοχείο θα βρεις κάθε τι που μπορεί να χαρακτηρίσει τη λέξη πολυτέλεια: προσεγμένη διακόσμηση, εκλεκτή κουζίνα και φυσικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης.

Είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για ορεινές αποδράσεις σε ένα περιβάλλον μέσα στο πράσινο και με όλες τις ανέσεις που επιζητά κανείς για χαλαρώσει και να διώξει όλες τις ευθύνες της καθημερινότητας.

Το Grand Forest Metsovo διαθέτει 62 σουίτες, άρτια εξοπλισμένες και διαμορφωμένες σε σύγχρονο και φιλόξενο ρυθμό. Μία σειρά υπηρεσιών και παροχών είναι στην διάθεση του φιλοξενούμενου για να επιλέξει κατά την διαμονή του.

Εκλεκτές παραδοσιακές τοπικές γεύσεις της Ηπείρου θα τον περιμένουν στο εστιατόριο "Μέτσοβο 1350μ." και το "Lobby cafe", που αποτελούν ξεχωριστές επιλογές και για τους εξωτερικούς επισκέπτες. Η μινιμαλιστική διάθεση της ατμόσφαιρας και η ομορφιά του φυσικού τοπίου προκαλούν ευχάριστα τις πέντε αισθήσεις.

Οι θεραπείες της Germaine de Capuccini στο Fontus Spa, οι πισίνες και το γυμναστήριο προσφέρουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης, συνθέτοντας την εμπειρία ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Η συνεδριακή αίθουσα «Ε.Αβέρωφ», χωρητικότητας 400 ατόμων, προσφέρεται για συνέδρια και εκδηλώσεις στην καρδιά της φύσης - Διαβάστε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ